Μεϊμαράκης μαινόμενος με πεζοδρομιακή γλώσσα κατά πάντων

Ο κ. Μεϊμαράκης σε ενημέρωση που έδωσε στους συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ επέμεινε ότι είναι καθαρός και ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες ήδη τον έχουν ελέγξει και δεν έχουν βρει το παραμικρό. Μίλησε για «αλήτικη, μαφιόζικη κι εκβιαστική επίθεση εναντίον μου» και αναρωτήθηκε για την σκοπιμότητα που εξυπηρετούν όσοι διακινούν αυτά τα σενάρια και τα σχετικά δημοσιεύματα. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχει αναθέσει τα καθήκοντά του στους αντιπροέδρους της Βουλής μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, θεωρώντας ότι στόχος «δεν είναι ο Μεϊμαράκης αλλά ο θεσμός του Προέδρου της Βουλής κι ότι η επίθεση εναντίον του εντάσσεται σε οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης στην πιο κρίσιμη στιγμή της χώρας. Δείχνει να πιστεύει ότι έχει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στο πλευρό του, ενώ το ίδιο αφήνει να εννοηθεί και για τους άλλους δύο άλλους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν το παρόν κυβερνητικό εγχείρημα.

Επεισόδιο επίσης θέλουν δημοσιεύματα να διαμείφθηκε μεταξύ Μεϊμαράκη και Παυλόπουλο στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου με τον πρόεδρο του σώματος να μιλά με χυδαία γλώσσα προς τον πρώην υπουργό και κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.

«Όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι…»

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές για τον Ν. Χατζηνικολάου, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε χαρακτηριστικά στους συντάκτες: «Εγώ δεν είμαι για τα σαλόνια αλλά για την αρένα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί στην αρένα για να λάμψει η αλήθεια… Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω άμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα».

Μιλώντας περαιτέρω για τον εκδότη της εφημερίδας Real News η οποία αποκάλυψε τις καταθέσεις οι οποίες εμπλέκουν τον ίδιο και τους κυρίους Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη σε υπόθεση βρώμικου χρήματος, αναρωτήθηκε μεγαλόφωνα, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους παρευρισκόμενους: «Αναλαμβάνεις ρε πούστη την ευθύνη ότι είναι έτσι όπως τα γράφεις;»!

«Μιλώντας για κοστούμια, γίνεσαι ρόμπα»!

Ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε από την πλευρά του μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής: «Μιλώντας για κοστούμια, γίνεσαι ρόμπα», ενώ σε αναλυτικότερη δήλωσή του ζήτησε να μην τολμήσει κανείς να «κλείσει» την υπόθεση χωρίς να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων!

Η δήλωση Χατζηνικολάου:

«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων, εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το

οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω, θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα, δεν πτοούμαι, οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα, που φέρει και τον τίτλο του προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο άλλωστε, είναι η συγκάλυψη, επί 1,5 και πλέον έτος, της καταγγελίας που έφερε στο φως η Real news. Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: πλήρης τραπεζικός έλεγχος με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος, για να απαντήσει ο πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».

Πεζοδρομιακή γλώσσα κατά Παυλόπουλου και διάψευση της Βουλής

Νεότερο επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ του προέδρου της Βουλής και του Π. Παυλόπουλου. Ο κ. Μεϊμαράκης, ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο κ. Παυλόπουλος βγήκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να του είπε: «Σε άκουσα το πρωί που βγήκες στον Χατζηνικολάου να του γλύψεις τον π… . Έλα να γλείψεις τον δικό μου, είναι καλύτερος». Κατά το Real.gr ακολούθησε η εξής στιχομυθία μεταξύ των δύο: – Γιατί ρε Προκόπη πήγες και έγλειφες τον Χατζηνικολάου σήμερα; – Πώς κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου; – Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για τον εκρηκτικό χαρακτήρα μου; – Και από αυτό που είπα για το εκρηκτικό του χαρακτήρα σου, κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου; – Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου είναι απέναντί μου – Εγώ δεν γλείφω κανέναν και δεν με αφορά Ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας νωρίτερα σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό είχε ζητήσει να χυθεί άπλετο φως με την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. «Δεν πρέπει να μείνει τίποτα και αυτό είναι προς το συμφέρον ιδίως των πολιτικών προσώπων. Εγώ πιστεύω ότι είναι συκοφαντίες, αλλά η δικαιοσύνη είναι εκείνη η οποία θα αποδείξει και ο έλεγχος που θα γίνει βεβαίως από τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας που θα επικουρήσουν το έργο της» εξήγησε. Η διάψευση

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Ενημέρωσης της Βουλής αναφέρει ότι τόσο ο κ. Μεϊμαράκης όσο και ο κ. Παυλόπουλος διαψεύδουν κατηγορηματικά τον διάλογο. Είναι αυτό που λέει «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;