Τα... φώτα στο

Ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Ιταλία. Οι δύο πρωτοπόρες του Καμπιονάτο, Μίλαν και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα… ξίφη τους με φόντο το Σκουντέτο.

Ανεβασμένη από την Ευρώπη

Το μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας, το «σούπερ παιχνίδι» της φετινής σεζόν διεξάγεται σήμερα στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου. Οι «ροσονέρι» υποδέχονται την αήττητη φέτος Γιουβέντους, σε ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην «υπόθεση-τίτλος». Η Μίλαν προέρχεται από το νικηφόρο 1-3 επί της Τσεζένα, που την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους 2ους «μπιανκονέρι», που έχουν όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μετρούν συγκομιδή 13 βαθμών στα έξι τελευταία παιχνίδια της Serie A, με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Θα φιλοξενήσουν σήμερα τη «γηραιά κυρία» έχοντας ως μεγάλους απόντες τον τιμωρημένο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον τραυματία Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Έτσι, θεωρείται πολύ πιθανή η συμμετοχή στο αρχικό σχήμα του Σούλεϊ Μουντάρι, πρώην παίκτη της Ίντερ.

Η Μίλαν έχει υπέρ της την παράδοση στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους σε επίπεδο Serie A, καθώς μετρά 26 νίκες και 18 ήττες σε σύνολο 78 αγώνων, ενώ 34 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Όσον αφορά την τελευταία δεκάδα αγώνων στο «Σαν Σίρο», οι «ροσονέρι» έχουν κερδίσει τα τρία, η «Γιούβε» τα δύο, ενώ πέντε τελείωσαν στο… «Χ».

Η πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Αμπιάτι – Αμπάτε, Νέστα ή Μεξές, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι – Νοτσερίνο, Φαν Μπόμελ, Μουντάρι – Εμανούελσον – Πάτο, Ρομπίνιο.

Ακόμα παραμένει αήττητη

Η «Γιούβε», από την πλευρά της, προέρχεται από το νικηφόρο 3-1 επί της Κατάνια του περασμένου Σαββάτου. Όπως προαναφέρθηκε, βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα με 49 βαθμούς (κι ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ «τρέχει» ένα σερί τριών νικών και ισάριθμων ισοπαλιών στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Αντόνιο Κόντε προσανατολίζεται σήμερα στην υιοθέτηση ενός 3-5-2, αλλάζοντας το… αγαπημένο του 4-3-3, ενώ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Μάτρι, Κουαλιαρέλα και Βούτσινιτς «παλεύουν» για δύο θέσεις στην «κορυφή» της επίθεσης, με τον Μαυροβούνιο να φαντάζει σχεδόν… σίγουρος.

Προσοχή στον Αντρέα Πίρλο: ο πολυσύνθετος Ιταλός μέσος (ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ στον κόσμο) επιστρέφει σήμερα για πρώτη φορά στο γήπεδο όπου γνώρισε τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές. Ο κόσμος της Μίλαν συνεχίζει να τον έχει πολύ… βαθιά στην καρδιά του και αναμένεται σήμερα να του επιφυλάξει θερμή υποδοχή.

Η πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μπουφόν – Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι – Λίχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Πέπε – Μάτρι ή Κουαλιαρέλα, Βούτσινιτς.

Εκτίμηση: 1

Η καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται η Μίλαν σε συνδυασμό με τη μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεφύγει από τη “Μεγάλη Κυρία” μας αναγκάζει να πάμε με τον άσσο.

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;