Οι καλύτερες ταινίες του 2011 [part 1]

Όπως είχα υποσχεθεί και στο προηγούμενο άρθρο με τις  χειρότερες ταινίες, θα σας παρουσιάσω τις καλύτερες ταινίες σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη.

 

The artist. Μια ταινία χωρίς λόγια, ασπρόμαυρη αλλά με φανταστική μουσική και χορό. Είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι στο χρόνο. Αξίζει πραγματικά να την δείτε.

 

 

 

Mission: Impossible Ghost protocol. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ταινία της χρονιάς. Η Paramount  επένδυσε  140 εκατομμύρια δολάρια. Τα εφέ της ταινίας αξίζουν όσκαρ, το σενάριο είναι αρκετά καλό για μια ταινία δράσης και ο Tom Cruise δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

 

Super 8. Η ταινία μου άρεσε πολύ για το ευαίσθητο νόημα της. Μας  γυρίζει στο 1979 όπου μια παρέα γίνεται μάρτυρας μιας συντριβής τρένου. Τα παιδιά προσπαθούν να εξηγήσουν τι πραγματικά έγινε. Ο Steven Spielberg  βάζει την υπογραφή του σε αυτήν την ταινία.

 

 

Rise of the planet of Apes. Δυσκολεύτηκα  πολύ να πάω να δω το συγκεκριμένο έργο, γιατί γνωρίζω πως τα «remake» δύσκολα με πείθουν. Στον κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση όμως γιατί μου άρεσε πολύ αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σας προτείνω να την δείτε.

 

Moneyball. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, μας δείχνει το παρασκήνιο του baseball και την προσπάθεια δυο ανθρώπων να αλλάξουν την νοοτροπία του παιχνιδιού. Άλλη μια απόδειξη ότι ο Brad Pitt μπορεί να παίξει σε αξιόλογες ταινίες.

 

 

X men : First Class. Είναι η ταινία που γνωρίσαμε τον Michael Fassbender. Ο ρόλος του πρωταγωνιστή του άξιζε αδιαμφισβήτητα. Πολύ ωραίο το σενάριο, μας εξηγεί μέσα από μια ιστορία δράσης πως άρχισε η ιστορία των “X-men”. Παράλληλα  μου άρεσε πολύ η μουσική της ταινίας .

 

Harry Potter and the Deathly Hallows: part 2. Μια ταινία που περιμέναμε να δούμε αφού το προηγούμενο κομμάτι  της μας άφησε κυριολεκτικά στην μέση του πουθενά. Ένα βιβλίο ποτέ δεν μπορεί να αποδοθεί ακριβώς σε μια ταινία αλλά οι παραγωγοί της ταινίας το κατάφεραν αρκετά καλά.

 

Midnight in Paris. Ο Woody Allen υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία αυτής της ταινίας. Μια ρομαντική κομεντί με πανέξυπνο σενάριο αξίζει να την δείτε. Αφού είδα και αυτήν την ταινία του Woody Allen μπορώ να πω πως μου αρέσουν περισσότερο οι ταινίες που σκηνοθετεί παρά αυτές που παίζει.

 

Η συνέχεια στο δεύτερο άρθρο μου 😉 😛

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
8'
25 - 23
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;