Κριτική ταινίας | Moneyball | Η καλύτερη ταινία του Brad Pitt

Ο Brad Pitt (Troy) επιστρέφει με μια ταινία βασισμένη στο Baseball  και την αληθινή ιστορία των Oakland Athletics. Στο Moneyball o Brad υποδύεται τον Billy Beane τον γνωστό και επιτυχημένο προπονητή τους. H ταινία, μας πάει πίσω στο       2001 όπου η ομάδα αναγκάστηκε να διώξει τους πολύ καλά πληρωμένους παίχτες.

Ο Billy γνωρίζει τον Peter Brand, έναν φιλόδοξο οικονομολόγο, που με βάση ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή μπορούσε με τα νούμερα να δει πιο πέρα απο ότι εβλεπε ο Billy. Τον οικονομολόγο υποδύεται ο Jonah Hill (Forgetting Sarah Marshall) του οποίου η ερμηνεία είναι εντυπωσιακή. Ο δρόμος από την αποτυχία στην επιτυχία είναι μακρύς αλλά αυτή με την βοήθεια των αριθμών δεν θα αργήσει να έρθει.

Μια ταινία γυρισμένη στην εντέλεια με τον Johan να παίζει άλλη μια φορά φανταστικά και να αποδεικνύει ότι του αξίζουν και πιο σοβαροί ρόλοι. Είναι μια ταινία που περιέχει πολλά νοήματα ζωής κατά την γνώμη μου. Προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτό το σενάριο Αμερικανικής επιτυχίας και σας προτείνω να την δείτε.

Πρόβλεψη που μου επιτρέπει αυτό το πολύ ωραίο έργο είναι ο Jonah Hill υποψήφιος για όσκαρ συμπρωταγωνιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;