Στην Ομόνοια οι νέες φοιτητικές εστίες | Κι όμως είναι αλήθεια

Η Ομόνοια είναι ή μάλλον θα είναι έτοιμη από την επόμενη σχολική χρονιά να φιλοξενήσει στους κόλπους της, τους νεοεισαχθέντες φοιτητές. Που; Στο πρώην ξενοδοχείο “La Mirage” στην πλατεία Ομονοίας. Ήδη ο υπουργός Περοβάλλοντος κ. Παπακωνσταντίνου και ο υπ. Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον δήμαρχο Αθηνών (!!!) για την υλοποίηση του σχεδίου.

Το δωμάτιο ενός φοιτητή λένε θα κοστίζει περί τα 200 ευρώ, χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφές ποιοι είναι οι τυχεροί και ποια τα κριτήρια, βάσει των οποίων κάποιοι θα μένουν εκεί, ενώ θα υπάρχουν μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, τεράστιο εστιατόριο και 24ωρη ασφάλεια έξω από τον χώρο. Στόχος των κυρίων υπουργών και του κυρίου δημάρχου είναι να έρθει η νεολαία στο κέντρο και να ξαναγεννηθεί η περιοχή.

Η χρηματοδότηση του έργου θα  γίνει από το Πράσινο Ταμείο, φορέας υλοποίησης θα είναι ο Δήμος Αθηναίων, ενώ διερευνάται και δυνατότητα ανεύρεσης κι άλλων πόρων. Με το που ακούω “φορέας υλοποίησης ο Δήμος Αθηναίων” καταλαβαίνω πολύ καλά πότε και αν πρόκειται να γίνει το έργο: ΠΟΤΕ! Αλλά ας μην είμαι πεσιμιστής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;