Λιάνα Κανέλλη | Η φρατζόλα, το γάλα και το σόου στη Βουλή

Το κανάλι της Βουλής αποτελεί μία όαση μέσα στο χάος της ελληνικής τηλεόρασης, ένα μικρό επίγειο παράδεισο. Μπορεί να μην τον έχετε συναντήσει ακόμα, όμως αν πετύχετε κάποια εξαιρετική «παράσταση» σίγουρα θα καταλάβετε ότι είστε στο κατάλληλο μέρος.

Μία τέτοια σκηνή εκτυλίχθηκε σήμερα, με την κυρία Λιάνα Κανέλλη να είναι η πρωταγωνίστρια. Με μία φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. προκειμένου να παρουσιάσει στην κυβέρνηση τα επιχειρήματά της κατά των νέων σκληρών μέτρων. Φυσικά, δεν σταμάτησε εκεί. Σχολίασε την κίνηση του ΠΑΣΟΚ που «κυνηγάει ό,τι είναι ακίνητο», βάζοντας στην ίδια κατηγορία «τα ντουβάρια, τους πεθαμένους και τους ανάπηρους»!

Το κερασάκι στη βουλευτική τούρτα τοποθετήθηκε από πρόεδρο της Ολομέλειας, κ. Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα προϊόντα που έφερε η κυρία Κανέλλη «χαλάνε το ντεκόρ της Βουλής».

Και εγώ αναρωτιέμαι: Εκτός από κωμωδίες, προσφέρουν κάτι ουσιαστικό οι άνθρωποι που απαρτίζουν την πολιτική σκηνή της Ελλάδας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;