Αντιπαθείς ομάδες του Facebook | Celebrity overdose

Αφού έγινε χτες η αρχή με τις αντιπαθείς ομάδες του Facebook με τους “like-ignorant” από το Γιώργο  ήρθε η σειρά μου να συνεχίσω, έχοντας ήδη αρκετές κατηγορίες στο μυαλό μου.

Για σήμερα λέω να ασχοληθώ με την κατηγορία που πάσχει από ένα “celebrity overdose” η οποία χωρίζεται σε δυο βασικές υποκατηγορίες.

  •  “ορκισμένη φαν σου για πάντα”
  •  “είμαι κολλητός με όλους”

Δυο αρκετά διαφορετικές κατηγορίες, χωρίς να σημαίνει ότι δε μπορείς να μεταπηδήσεις από τη μια στην άλλη.

Η “ορκισμένη φαν σου για πάντα” είναι συνήθως μεταξύ 13 και 17 ετών. Διακαής πόθος της αρσενικός τραγουδιστής/ηθοποιός/αθλητής τον οποίο λατρεύει. Profile pic θα έχει με το είδωλό της. Αν δεν έχει καταφέρει να βγάλει μαζί του, τότε θα έχει απλά φωτογραφία το πρόσωπό του. Στο όνομά της πιθανώς να υπάρχει αναφορά σε εκείνον (και καλά το Ρουβίτσα, Κοκκινοχαλίτσα, το Bieberfiever όμως δεν παλεύεται). Βίντεο εννοείται ανεβάζει μόνο του αγαπημένου της, τα οποία συνοδεύονται από άπειρες καρδούλες. Οι φιλίες που κάνει είναι με “ομοϊδεάτισσες” ώστε να βλέπεις και στα σχόλια να συνεχίζεται η συζήτηση για τον θεό. Ευτυχώς είναι περιορισμένου ηλικιακού φάσματος (ΣΥΝΗΘΩΣ δηλαδή) αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο φάσμα κατακλύζει το Facebook. Φιλική συμβουλή προς τις παραπάνω: αγαπήστε όποιον θέλετε, εμάς μη μας το λέτε.

Ο “είμαι κολλητός με όλους” είναι πάλι άλλη περίπτωση. Πιο περίεργη. Πιο ενοχλητική μερικές φορές. Δεν έχει ηλικία. Δεν έχει φύλο που “πλήττεται” περισσοτερο. Δεν έχει μέτρο. Είναι αυτός που έχει προσθέσει ό,τι διάσημο και μαϊντανό υπάρχει στο Facebook. Τους έστειλε, απάντησαν και αυτό ήταν. Πλέον ανήκουν στους φίλους του.  Όταν μάλιστα του κάνουν και like σε video, τότε τους θεωρεί κολλητούς. Ο τύπος “ξέρω τη Σάσα Μπάστα αλλά μιλάω και με το Γιώργο Νταλάρα” μπορεί να σε εξοργίσει στο λεπτό με το υφάκι του “και καλά κάποιος είναι τώρα” ή απλά να σε στείλει πιο κοντά στο block. Η μεγάλη ανάγκη του να δειχθεί στους άλλους τον οδηγεί πολλές φορές σε υπερβολές, οι οποίες δεν είναι ορατές από εκείνον, αλλά από όλους τους άλλους. Μην κάνεις σχόλιο στο κάθε τι των “φίλων” σου για να σε θυμούνται, καρφώνεσαι. Σε αυτή την κατηγορία η ηλικία δεν αλλάζει τα πράγματα. Το μόνο που ελπίζεις είναι να καταλάβει πότε γίνεται ενοχλητικός, κάτι που πιθανώς γίνει όταν μειωθούν οι friends του απότομα.
Φιλική συμβουλή: οι καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν καθημερινά το Facebook πιθανώς το κάνουν και για προώθηση της δουλειάς τους. Και ένα μυστικό, είναι καλοί με όλους γιατί έτσι πρέπει. Σοκαριστικό ε; (Το σοκ να μην είναι καν ο καλλιτέχνης και να είναι η δισκογραφική του το αφήνω για άλλη μέρα)

Τα παραπάνω φάνηκαν να βγάζουν ένα μικρό (ελάχιστο) εκνευρισμό, αλλά ήταν συγκεντρωμένες διάφορες περιπτώσεις στο μυαλό μου. Δεν κατακρίνουμε κανέναν, ούτε απαγορεύουμε τίποτα. Εδώ ήμουν και έκραζα και τους celebrities του Twitter προχτές, για όλους λέμε τα περιστατικά που μας ενοχλούν.

Γιώργο η σειρά σου ξανά 😛

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;