Σύνδεσμοι ΠΑΟ - ΟΣΦΠ | Μαχαιριές στα Πετράλωνα!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Πετράλωνα μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!

Πεδίο μάχης θύμησε η περιοχή έξω από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού επί της οδού Κειριαδών, καθώς οι συγκρούσεις σώμα με σώμα, οι πέτρες και οι μολότοφ ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν στο σκηνικό. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές.

Αναλυτικότερα, περισσότεροι από 100 κρανοφόροι, οι οποίοι φορούσαν διακριτικά της ομάδας του Πειραιά, επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στα γραφεία του συνδέσμου του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με μαρτυρίες. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν οι βίαιες συμπλοκές με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά και ο τραυματισμός ορισμένων από τους εμπλεκόμενους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση δύο εκ των τριών είναι σοβαρή, όμως δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.

«Σήμερα 21:55, διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” τρεις άνδρες νεαρής ηλικίας, μετά από συμπλοκή οπαδών στα Πετράλωνα. Ο πρώτος έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και μετά την παροχή των Ά Βοηθειών πήρε εξιτήριο. Ο δεύτερος έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα και ο τρίτος τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Οι δυο τελευταίοι θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση τους είναι σταθερή»

υπογράμμισε το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;