Τελικός | Eurovision 2011 | Live blogging coverage

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011, ώρα 22:00. Η Eurovision 2011 ξεκινά και το neolaia.gr είναι εδώ, για να καλύψει ζωντανά την προσπάθεια της ελληνικής αποστολής! Το κάναμε και στον ημιτελικό, το κάναμε και στα προκριματικά, γιατί να μην το κάνουμε και στον τελικό;

Για τις επόμενες ώρες λοιπόν, θα μπορείτε να κάνετε refresh τη συγκεκριμένη σελίδα και να βλέπετε το πάντα καλοπροαίρετο σχολιάκι μας, όπως ακριβώς έχετε συνηθίσει!

21:52. Λευτεριά στη Σουλιώτη. Τόση ώρα αφιέρωσε το STAR στον τρόπο συμπεριφοράς των Γερμανών, να μην κάνουμε και εμείς μία αναφορά;

21:56. Ήρθαν και τα σουβλάκια. Όλα τζετ.

22:00. Άγλλοι οι Γερμανοί. 10 νταν άρχισε η Pippa.

22:05. Τρεις ώρες είπε πως θα κρατήσει το πανηγύρι η Κοζάκου. Θα πήξετε κωλόψαρα. Εκτός κι αν βαρεθώ. Από τα likes και τα σχόλια εξαρτάται. Αν δεν είναι κανείς εδώ, θα βγω για ποτό.

22:09. Ακόμη να ξεκινήσουν να τραγουδάνε. Νύχτα θα φύγουμε. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Αν είναι να φύγουμε μέρα, τον ήπιαμε.

22:11. Στη θέση εννιά θα βγούνε οι κίονες. Ανάμεσά τους, αναμένεται να τραγουδήσουν οι Γιούρκας και Stereo Mike.

22:14. Finland, κάποιο τραγούδι. Είναι ο τυπάκος με την κιθάρα και τη γη από πίσω. Νωρίς νωρίς θα νυστάξουμε.

22:17. Bosnia & Herzegovina, Love in rewind. Πως πέρασε ο τροβαδούρος αυτός στον τελικό; Στην Ελλάδα ούτε σε ταβέρνα δεν θα τραγουδούσε…

22:21. Denmark, New tomorrow. Αυτοί μου θυμίζουν τους Onirama. Απλά είναι από βαρετοί ως αδιάφοροι. Άρα όχι, δε μου τους θυμίζουν. Ωχ, πες μου πως δεν είδα ξώπλατο από τον τύπο. Oooooh no!

22:25. Lithuania, κάποια ακόμη αδιάφορη μπαλάντα. Είναι η τύπισσα με την νοηματική γλώσσα που σχολιάζαμε και στα προκριματικά. Να δείτε πως υπάρχει master plan από τους Γερμανούς να μας νυστάξουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Πανούργα Μέρκελ!

22:29. Hungary, What about my dreams? Λίγο πιο γρήγορο τραγούδι, είναι αυτό με την κυρία που κάνει την ΑΕΣ Άννα Βίσση να φαίνεται σαραντάρα. Φοράει το ίδιο ρουχικό με τον ημιτελικό, ή μου φαίνεται;

22:36. Ireland, Lipstick. Όποιος γράψει μαλακίες πως είναι ότι πιο gay έχουμε δει μέχρι στιγμής, να ξέρει πως το σχόλιο θα διαγραφεί. Δεν είναι επειδή στην Ιρλανδία έχουμε τη βάση του Facebook και του Google, είναι επειδή είναι και αυτοί στο ΔΝΤ άρα τους καταλαβαίνουμε πως δεν θέλουν να κερδίσουν μάλλον. Συνάδελφοι.

22:39. Sweeden, Popular. Αυτός για Ρουβάς το πήγαινε, αλλά το πολύ να χαρακτηριστεί Γκάνος. Το ρεφρέν θέλει να κερδίσει το “We are the winners of Eurovision”. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη. Τι διάολο, η Σουηδία γιατί να στείλει άντρα γαμώ την EBU;

22:42. Esthonia, δύσκολος τίτλος. Αυτή είναι σα την Πέγκυ Τρικαλιώτη. Με φωνή, στυλ και ντύσιμο Καλομοίρας. Και φωνητικά τύπου Britney. Μάάάάλιστα. Περιμένω να δω αν θα χειροκροτήσουν.

22:46. Ώρα για κίονες. Η Κοζάκου μας εξηγεί τι είναι το ζεϊμπέκικο, αλλά είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε rnb. Καλύτερα να μας ξαναπεί τι ρυθμού είναι οι κολώνες να γελάσουμε. Το καπέλο του Stereo Mike έχει στρασάκια για να πιάσει τους Eurofans, ενώ ο Λούκας έχει στυλ Wolverine. Τέλεια. Πολυπολιτισμικότητα. Οκ, ό,τι και να λέω είναι καλτ σαν εικόνα. Αλλά όχι. Μιχάλη Ρακιτζή δεν κερδίζει.

22:50. Russia, Get You. Ο τύπος που μοιάζει στον Στίφλερ του American Pie, σε “χαρούμενη” έκδοση. Με μπλουζάκια που έχουν led φωτάκια και γράφουν Alex. Cult και αυτό.

22:54. France, κάποια μπαλάντα. Οι Γάλλοι έφεραν έναν τύπο της όπερας να τραγουδήσει για να δείξουν πως έχουν ποιότητα. Να δεις που θα βγει από μία μεριά ο Ψινάκης και θα του πει: “Στονάρεις καλή μου”. Συμμετοχή με @@, ή @@ συμμετοχή;

22:57. Italy, Madness Of Love. Αυτούς τους σνομπάρω γιατί θυμήθηκαν να γυρίσουν στη Eurovision ενώ την έγραφαν τόσα χρόνια και τους βάλανε αμέσως στους Big Five. Εγώ ούτε στις High Five δεν θα τους έβαζα.

23:03. Switzerland, In love for a while. Αυτήν την συμμετοχή δε μπορώ να τη σχολιάσω. Μένω στο ρούχο. Είναι σα να έχεις βάλει 45ρα υπάλληλο γραφείου, να ντυθεί για να τραγουδήσει στο Skylladiko VIP.

23:07. United Kingdom, I Can. Επιστροφή στα 90s. Καλός τρόπος για επιστροφή η Eurovision, αν και δεν ξέρω αν της δίνουν σημασία στην Αγγλία. Αν της έδιναν βασικά, δεν θα έδιναν τόσους βαθμούς στην Ελλάδα. Λοιπόν, αν δεν κερδίσουν οι Blue, θα στείλω sms στην Pippa, να συμμετάσχει ο Sir Elton.

23:11. Moldova, So lucky. Κιτς. Κιτς. Κιτς. Όποιος βλέπει αυτή τη στιγμή, μάλλον δεν αισθάνεται So Lucky… Έχει και μία τύπισσα που της λείπει μία ρόδα από το ποδήλατο. Αν κρίνω από την έκφραση, μάλλον της λείπει και η σέλα.

23:16. Germany, ένας τίτλος. Η περσινή νικήτρια πρέπει να επένδυσε όλα τα λεφτά της Eurovision σε ινστιτούτα καλλονής. Για να το πω όπως το νιώθω: ΜΑΛΑΚΑ, Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

23:20. Romania, κάποιο τραγούδι. Η πλατφόρμα διαχείρισης έχει βαλθεί να μου σπάσει τα νεύρα, αλλά το παλεύω. Τι θέλετε όλοι εσείς στο άρθρο; Που λέτε, αυτό το τραγούδι, είχε μία εισαγωγή με την οποία ήμουν σίγουρος πως θα ακούσω το “Take a look at my girlfriend”, αλλά έκανα λάθος. Είναι ένας τύπος με ένα παντελόνι ριγέ, από αυτά που έχουν οι ταχυδακτυλουργοί. Αλλά αν συνεχίσω να κρίνω ρούχα, θα πρέπει να αρχίσω να αγχώνομαι.

23:25. Austria, random τραγούδι. Μία τύπισσα τίγκα στο Σβαρίφσκι, που είναι κάτι ανάμεσα σε Βιβή Μαστραλέξη και Oceana, τραγουδάει yet another ballad. Φύγετε ρε νουμπάκια Ευρωπαίοι, όταν πετούσε με λαμπάκια η Δέσποινα Βανδή, εσείς φτιάχνατε μπιχλιμπίδια που έλαμπαν….

23:29. Αζερμπαϊτζάν. Αυτή η χώρα δεν ξέρω καν που είναι, αλλά το τραγούδι μας αρέσει. Αλλά δεν παίρνω θέση, γιατί όποιον υποστηρίζω χάνει.

23:31. Slovenia, No one. 19 χρονών. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο. Ωχ, βγήκαν και άλλες γκόμενες. Τέλειο. Κορίτσια, αν δεν σας βγει στο τραγούδι, μπορώ να ρωτήσω στη SIRINA αν ψάχνουν πρωταγωνίστριες. Μου αρέσετε όλες.

23:44. Forthnet εσύ superstar. Ο αγαπημένος πάροχος, έχει αποφασίσει να μου κόψει το live, έχει καταφέρει σχεδόν, να με εκνευρίσει. Εκμεταλλεύτηκα τον χρόνο για να κάνω μικροδιορθώσεις στον κώδικα του άρθρου. Έχασα το σχολιασμό της καταθλιπτικής ιστορίας της Ισλανδίας και την ισπανική συμμετοχή με την τραγουδίστρια που μοιάζει στην Amy Winehouse, αν της αφαιρέσουμε τα αποτελέσματα των εξαρτήσεων.

23:46. Ukranie, random ξανθιά. Την έχουν ντύσει κάτι που μοιάζει με πουλί, ενώ το video wall δείχνει κάτι μακρύ και σκουρόχρωμο που δείχνει προς τα πάνω. Περίεργη συμμετοχή.

23:48. Serbia, με τραγούδι με τίτλο που σημαίνει “μαγικός” στα ελληνικά. Είναι η συμμετοχή που είναι σα να έχει βγει από παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Λες να θέλει να γίνει Μαρινέλλα αυτή;

23:52. Georgia, One more day. Το διαγωνισμό κλείνουν οι wannabe Evanescense. Συμπαθητικοί.

23:56. Συμμετοχές τέλος. Ώρα να ψηφίσουν οι οικογένειες και οι φίλοι των συμμετεχόντων με τα κινητά τους, γιατί δεν βλέπω να δίνει λεφτά άλλος φέτος…

23:58. Κακία: Αν ο Λούκας καταφέρει να τον.. πως να το πω ευγενικά.. μάθει η μάνα του μετά την Eurovision, δε βλέπω να έχει συμμετοχές το x-Factor του χρόνου. Όποιος κερδίζει εξαφανίζεται ως τώρα…

0:08. Βαρέθηκα με τα βιντεάκια. Πότε αρχίζει η δράση; Θέλω να ακούω τους πόντους να κάνουν ντουζ. (Και ναι, αυτό ήταν το πρώτο έξυπνο αστείο του post).

0:13. Τέλος η ψηφοφορία του κοινού. Κάθε φορά που ακούω τη φράση “κριτική επιτροπή” εκνευρίζομαι. Προτείνω από τώρα για του χρόνου, να κάνουμε ένα αντίστοιχο του #logo31. Αλλά αν υπάρχει η Κύπρος, δεν θα πιάσει…

1:25. Μόλις κατάφερα να ξαναμπώ στο neolaia. Κάποτε μου άρεσε που είχαμε χιλιάδες άτομα ταυτόχρονα. Τώρα καταφέρνετε και μας ρίχνετε! Που λέτε, κέρδισε το Αζερμπαϊτζάν και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, ήταν από τα λίγα που δεν κράξαμε για την ακρίβεια. Καλούτσικα τα πήγε και ο Λούκας. Τελευταίο τον περιμέναμε, 7ος ήρθε. Όπως ο Σαρμπέλ και ο Αλκαίος, πήγε καλύτερα από τις προσδοκίες. Για τις ψηφοφορίες, να πω πως η αντιμετώπιση των Γερμανών με εκνεύρισε λίγο, να πω πως ο Ντίμα Μπιλάν ήταν ντυμένος σα το NiVo και πως η Λένα Αρώνη πήγε να κάνει την καλή στους Γερμανούς αλλά έφαγε μία ξινίλα άλλο πράγμα.

Οι Blue για κάποιο λόγο πήραν τα τέτοια μας, αλλά καλά να πάθουν γιατί φέτος οι Άγγλοι δε μας ψήφισαν. Λε πουλέ.

Η παρουσιάστρια μου άρεσε τελικά, ήταν ειρωνικούλα.

Τέλος, τώρα που η Eurovision δεν έχει ούτε Μπόκοτα ούτε Κωστάλα, νιώθω ένα κενό πάντως.

Ευχαριστώ όσους έκατσαν μέχρι αργά και μας διάβασαν ζωντανά, ελπίζουμε να το διασκεδάσατε!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;