Προκριματικά Eurovision 2011 | Live Blogging Coverage

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, ώρα 22:00. Ελληνικός τελικός Eurovision 2011. Μπορείτε να συντονιστείτε όλοι σε αυτή τη διεύθυνση, για να βλέπετε ζωντανή κριτική της Eurovision. Θα κάνουμε updates το post με ό, τι συμβαίνει, αλλά θα παίζει και το coveritlive της Sony Music Entertainment, στο οποίο μπορείτε να βλέπετε videos και εικόνες από τα παρασκήνια, αλλά και τα δικά σας σχόλια, σε ζωντανό χρόνο! Οπότε, μοιραστείτε το link με τους φίλους σας (με like είναι μία καλή ιδέα!) και… Let the Show Begin!

21:45: Σαν προθέρμανση, σας στέλνω συνδέσμους με τα τραγούδια που διαγωνίζονται!

  • Nikki Ponte – I don’t wanna dance
  • Βαλάντω Τρύφωνος – The time is now
  • Κόκκινα Χαλιά – Come with me
  • Τριημιτόνιο – Χαμογέλα
  • Λούκας Γιώρκας – Watch my dance
  • Αντιγόνη Ψυχράμη – It’s all greek to me

22:05: Ο διαγωνισμός άρχισε, πιο φτωχός από ποτέ. Παρουσιάστρια η Λένα Αρώνη, στα μαύρα, μάλλον πενθεί για τα οικονομικά της ΕΡΤ.

22:06: Κριτική επιτροπή η αντιπαθής Μπέσυ Μάλφα και κάτι άγνωστοι. Μόνο τον Τσαουσόπουλο έχω ξαναδεί. Τυχαία κάθεται στα δεξιά.

22:10: Δεν είχαν λεφτά να φέρουν guests. Ούτε καν τον Αλκαίο δεν θα δούμε νομίζω. Ένας τύπος σαν γιαγιά παίζει τουμπερλέκι. Τραγουδάνε οι υποψήφιοι σαν φίλοι τα τραγούδια τους συνοδεία τουμπερλεκίου. Τους πιστέψαμε.

22:18: Η παρουσιάστρια έταξε “ταξίδι στον χρόνο”. Θα δούμε πάλι Ελπίδα, Πασχάλη και Μικρούτσικο; Πότε θα κάνει ξαστεριά;

22:28: Βιντεοσκοπημένη η περσινή συμμετοχή της νικήτριας Γερμανίας. Χασμουριέμαι ήδη.

22:35: Συνέντευξη σε έναν άγνωστο που τραγουδάει, ο οποίος λέει πως “δεν ονειρεύεται”. Η Αρώνη καταλήγει πως μιλάμε για “φωτεινό παράδειγμα νεολαίας”. Νομίζω μου έρχεται εμετός. Ακολουθούν βιντεάκια από συμμετέχοντες άλλους, μπράβο στη Σαν Μαρίνο και στους Blue από Ηνωμένο Βασίλειο που μίλησαν ελληνικά.

22:38: Εμφανίστηκε και ο Σάκης Ρουβάς να μιλάει σε βίντεο για λίγα δευτερόλεπτα. Που να ήξερε τις προδιαγραφές της φετινής παραγωγής ο καημένος; Στα καπάκια μπήκαν διαφημίσεις για κεφαλαιοποίηση της συμμετοχής. Μπράβο η ΕΡΤ…

22:44: Κόκκινα Χαλιά – Come With Me. Μεροληπτώ γιατί ο τραγουδιστής είναι φίλος μου, αλλά νομίζω ήταν εξαιρετικοί. Τα έδωσαν όλα! Η απορία μου είναι: Γιατί οι Eurofans είναι σε άλλο studio;

22:49: Βαλάντω Τρύφωνος – The time is now. 4η το 2006 για την Κύπρο. Ομολογουμένως δεν το ήξερα. Φοράει εντυπωσιακό φόρεμα, δείχνει στήθος, αλλά ευτυχώς δεν είναι σα της Μαντούς να τη δείχνουν αύριο στο Star… Αντικειμενικά φωνάρα, επικίνδυνη επιλογή οι μπαλάντες! (Πάντως ή χειροκροτούσαν για πιο πολύ ώρα, ή έδειξε περισσότερο η ΕΡΤ!)

22:54: Τριημιτόνιο – Χαμογέλα. Αυτούς τους αντιπαθώ γιατί μου θυμίζουν από τη μία τον Θεοφάνους και από την άλλη τον Τζίμη από τους “10 μικρούς Μήτσους”… Να δεις που ο τραγουδιστής θα ρωτήσει “Πάμ’ πλατεία;”! Πάντως είναι καλοδουλεμένο, έχει και “σκηνική παρουσία”. Ο Θεός να την κάνει δηλαδή, αλλά οι άνθρωποι έκαναν την προσπάθειά τους! (Χειροκροτήματα ίδια με Βαλάντους!

22:57: Αντιγόνη Ψυχράμη – It’s all Greek to Me. Αχ να με λέγανε Κυβέλη… Το θυμάστε; Αυτή είναι! Αδυνάτισε η Αντιγόνη, ακόμη θυμάμαι την αδερφή της στις Hi5, πως είχε γίνει ορθογώνια… Ωραίο και εντυπωσιακό το τραγούδι, καλό και το χορευτικό, ορισμένες στιγμές μου ακουγόταν σαν βραχνιασμένη, αλλά είναι και η χροιά της τέτοια! Το χορευτικό είναι ντυμένο κάτι ανάμεσα σε τσούλες και πολεμίστριες. Μπράβο, φοράνε και κάτι ζαρτιεροειδή… (Οι Eurofans δεν χειροκροτούν πολύ, για ειδικούς λόγους..).

23:01: Λούκας Γιώρκας & Stereo Mike – Watch My Dance. Εδώ φαίνεται να έχει και σκηνικό. Ξεκινάει rap και μπαίνει μπουζούκι. “Το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ανοιχτά”… Και αρχίζουν τα ελληνικά με τα λαϊκά γυρίσματα! Ούτε μία γυναίκα επί σκηνής, θα πάρει σίγουρα χειροκρότημα για αυτό το λόγο!

23:04: Θα πω την αμαρτία μου, μου αρέσει η Αντιγόνη ως τώρα. Ώπα, η Νίκη!

23:05: Nikki Ponte – I Don’t Wanna Dance. Σκηνικό και χορευτικό. Ώπα και ρούχα περίεργα! Για τη φωνή ξέρει και η ίδια πως είμαι fan, αλλά αυτή τη φορά θα σχολιάσω πως μου αρέσει και το μαλλί. Μου φαίνεται πως θα κερδίσει περπατώντας, εκτός κι αν δεν ψηφίσει κανείς από υπερβολική σιγουριά για τη νίκη… Χειροκροτάνε όρθιοι οι Eurofans!

23:11: Έμαθα από την Τερέζα πως οι χορευτές της Nikki είναι αυτοί της Άννας Βίσση. Άσχετο, αλλά Άννα ζούμε για να σ’ακούμε.

23:20: Η ΕΡΤ θυμήθηκε να γυρίσει από τις διαφημίσεις. Τους Τριημιτόνιο, τους λέει “το Τριημιτόνιο”. Αστείο.

23:26: Θα το πω. Ψήφισα. 3 συμμετοχές. Σε μία, έδωσα 2 ψήφους. Πρώτη φορά είναι τόσο οικονομική η ψηφοφορία! Θα μπούνε πολύ μέσα στην ΕΡΤ. Ελπίζω να κερδίσει κάτι που δε θα μας κάνει να φαινόμαστε κιτς. Όχι άλλη μπουζουκλερύ παρακαλώ.

23:29: Όπως είπε και ο Νικόλας, “metal opera” η Κύπρος. Αν ντύσουν τον τύπο σαν τα τέρατα που είχαν κερδίσει πριν λίγες χρονιές, κάτι μπορούν να κάνουν. Αυτός ο Χρήστος Μιλόρδος μιλάει σα να κλαίει. Και έχει ύφος νύστας. “Η πιο αξιοπρεπές παρουσία που μπορούμε να κάνουμε”. Το είπε έτσι. Κατά λέξη. Θα τον ψηφίσω [not]. Γιατί δε στείλαν και στην Κύπρο καμία κοπελίτσα από reality; Ένα σωρό έχουμε!

22:38: Προς στιγμήν, νόμιζα πως δεν διαβάζει κανείς αυτά που γράφω. Έριξα μία ματιά στα likes. Όλα καλά, το συνεχίζω.

22:40: Ξαναψήφισα. Αύριο θα εξομολογηθώ.

22:45: Ψηφοφορία τέλος.

22:53: Ο τύπος-γιαγιά που χτυπιέται μόνος του, τραγούδησε Καλομοίρα, Σάκη, Παπαρίζου καθισμένος σε παγκάκι. Βγάζει και περίεργους ήχους από το στόμα του. Η ΕΡΤ θέλει να κλείσουμε τις τηλεοράσεις. Δε θέλει λεφτά ο Γιωργάκης;

23:57: Σαξόφωνο παίζει κάποιος Ντέιβιντ Λιντς. Λένε πως είναι γνωστός και ποιοτικός. Αν είναι, τι δουλειά έχει εκεί;

0:06: Ο φάκελος είναι εδώ.

0:07: Ακόμη μιλάνε.

0:08: Ακόμη. Θα το ανοίξουν;

0:09: Κέρδισε ο Λούκας με τον Stereo Mike. Ποσοστά δε μάθαμε!

0:10: Live Blogging τέλος, θα επανέλθουμε με βιντεάκια!

0:21: Πληροφορίες που ελέγχονται για την εγκυρότητά τους, θέλουν την ελληνική κυβέρνηση να εξαγάγει γαρύφαλλα στη Γερμανία για την υποδοχή των μπουζουκιών στον πρώτο ημιτελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;