Προγνωστικά Στοιχήματος 17/3

Καλησπέρα σας. Xθες δυστυχώς για άλλη μια φορά αυτό που έκλεψε την παράσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ήταν τα αγωνιστικά, αλλά τα θλιβερά γεγονότα. Αυτό που θα μείνει από το χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας είναι οι διακοπές στον αγώνα, το ‘’ντου’’ στους παίκτες και το έγκαυμα του Σάχα από τη φωτοβολίδα που έσκασε στην πλάτη του. Μοναδική αχτίδα φωτός, η αντρίκεια επίσκεψη του Θοδωρή Ζαγοράκη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αλλά και η αποδοκιμασία του μεγαλύτερου κομματιού της εξέδρας για την δράση 100 και πλέον οπαδών, τους οποίους έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε ”ανεγκέφαλους”. Ίδια τραγικά περιστατικά και στο Βόλο, με τον Αχιλλέα Μπέο να πιάνεται ακόμα και στα χέρια με οπαδούς και να δηλώνει ότι στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την προεδρία της ομάδας.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε τέλμα. Εάν δεν μπει τώρα μία τάξη και δε γίνει “εκκαθάριση” τότε ετοιμαστείτε να ξαναδούμε ίδια θλιβερά σκηνικά.

Πάμε στη σημερινά παιχνίδια του κουπονιού με τους επαναληπτικούς στο Europa League. Ας ρίξουμε μία ματιά σε δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια.

151. (20:00) Παρί Σεν Ζερμέν-Μπενφίκα: Για άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι η Παρί έπαιξε εξαιρετικά, προηγήθηκε στην Πορτογαλία, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1. Μετά και την ισοπαλία με την Μονπελιέ την Κυριακή, έμεινε στο -7 από την κορυφή του Championat. Ακολουθεί και το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ. Αμφίβολοι Λουντιουλά και Σεαρά. Μετά και την ισοπαλία με την Πορτιμονένσε την Κυριακή η Μπενφίκα αποχαιρετά το όνειρο του τίτλου και ρίχνει το βάρος στο Europa League, στο οποίο ούτως ή άλλως είχε το μυαλό της τον τελευταίο καιρό. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για σήμερα. Πιθανή η ισοπαλία.

154. (22:05) Βιγιαρεάλ-Λεβερκούζεν: Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται η Βιγιαρεάλ μετά την μεγάλη νίκη με 3-2 μέσα στην έδρα της Λεβερκούζεν. Το νικητήριο γκολ ήρθε από τον εκπληκτικό σε άλλον έναν αγώνα Νίλμαρ στο 94’. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με τη Χίχον, χωρίς όμως να απειλείται η παρουσία της στο επόμενο Champions League. Παραμένουν εκτός Σένα και Άνχελ, σε σχέση με το πρώτο ματς επιστρέφει ο Καπντεβίλα. Η Λεβερκούζεν έδειξε να ξεπερνάει την εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ και πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Μάιντζ με 1-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την παρουσία της στο επόμενο Champions League. Τιμωρημένος είναι ο Βιδάλ, αμφίβολος ο Φρίντριχ. Ρισκάρουμε στο διπλό με απόδοση 3.50!

www.betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;