Προηγμένη πλοήγηση με το TomTom Via

Νέο μοντέλο παρουσίασε πρόσφατα η TomTom. Πρόκειται για το TomTom Via που αποτελεί την πρώτη hands-free λύση της εταιρείας στις συσκευές μεσαίας κατηγορίας. Παρέχοντας πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών και σχεδιασμένο με γνώμονα την ευκολία χρήσης, το TomTom Via προσφέρει προηγμένη πλοήγηση που είναι προσιτή σε όλους.

Με το TomTom Via οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται επίσης για τις κάμερες ασφαλείας στο δρόμο, γεγονός που βοηθά στην οδήγηση με ασφάλεια και χωρίς άγχος. Τα μοντέλα Via 120 και 125 (με οθόνες 4,3 και 5 ιντσών αντίστοιχα) παρέχουν στη μεσαία κατηγορία συσκευών, τη δυνατότητα hands-free κλήσεων (μέσω Bluetooth® ) επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη συσκευή σαν ένα car-kit για το κινητό τους τηλέφωνο.

Το TomTom Via παρέχει ακόμη την πρόσθετη ευκολία ενός νέου πτυσσόμενου συστήματος στήριξης, το οποίο είναι ενσωματωμένο στη συσκευή. Το έξυπνο αυτό σύστημα προσαρμόζεται εύκολα στο παρμπρίζ, ενώ χρησιμοποιώντας έναν προαιρετικό δίσκο στερέωσης, επιτρέπει στον οδηγό να περιστρέφει τη συσκευή κατά 180 μοίρες -ενώ ένας αισθητήρας περιστρέφει ανάλογα την οθόνη- δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να τοποθετήσει τη συσκευή με όποιον τρόπο τον εξυπηρετεί.

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται νέο περιβάλλον χρήσης. Κάθε συσκευή περιλαμβάνει νέους, ενημερωμένους χάρτες που καλύπτουν 2 εκ. χιλιόμετρα οδικού δικτύου στο ευρωπαϊκό οδικό δίκτυο με πλουσιότερα και πιο λεπτομερή γραφικά, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες στους οδηγούς.

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε μια καλαίσθητα σχεδιασμένη συσκευή με φινίρισμα από βουρτσισμένο αλουμίνιο στο πλαίσιο της οθόνης.

Tο TomTom Via 120 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα με προτεινόμενη τιμή €179,99 για τη συσκευή με χάρτες Ελλάδας και €199,99 για τη συσκευή με χάρτες 45 Ευρωπαϊκών χωρών στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Το TomTom VIA 125 έρχεται με προτεινόμενη τιμή €229,99.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;