Προγνωστικά Στοιχήματος 24/11

Η χθεσινή μέρα δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για το site μας και την παρτίδα έσωσε η στήλη του Τένις. Εκεί είχαμε το 2/2 με τον Tipster μας να δικαιώνεται απόλυτα για τις επιλογές τους. Η καλή αρχή έγινε με το Roger Federer να κερδίζει εύκολα με 6-4,6-2 τον Andy Murray και να μας πληρώνει στην πολύ καλή απόδοση του 1.86. Εύκολα πέρασε και η επιλογή μας από το ματς του Robin Soderling με τον David Ferrer για over 21.5 games στο ματς. Για την ιστορία ο Σουηδός αναδείχθηκε νικητής με 7-5, 7-5 και μας πλήρωσε στην απόδοση του 1.70. Στο ΝΒΑ, οι Atlanta Hawks έστειλαν το ματς στην παράταση αλλά κάπου εκεί η μίλησε η κούραση από το ματς της προηγούμενης μέρας και λύγισαν και έτσι η επιλογή μας δεν επαληθεύτηκε. Σήμερα, έχουμε το δεύτερο μισό της 5ης αγωνιστικής του Champions League, όπου ξεχωρίζει αναμφίβολα το Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα. Έτοιμες οι αναλύσεις για τους σημερινούς αγώνες και μπορείτε να τις βρείτε στην ειδική στήλη στα αριστερά σας και στο σχετικό άρθρο στη ροή ειδήσεων. Περιμένουμε να δούμε κάτω από το άρθρο τα σχόλια, τις παρατηρήρεις, τις επισημάνσεις και τις εκτιμήσεις σας, που πάντα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για μας.

Έχει ολοκληρωθεί η ανανέωση για σήμερα, με τα παιχνίδια του Champions League και της Euroleague να κεντρίζουν το ενδιαφέρον τόσο των παικτών, όσο και τη δική μας. Συνολικά επτά προτάσεις για τις στήλες Μονά, Μπόμπες και Eu-Basket. Ακολουθούν οι αναλύσεις αγώνων για τον όμιλο του Παναθηναϊκού:

132. (19:30) Ρούμπιν Καζάν-Κοπεγχάγη: Αγώνας για τον όμιλο του Παναθηναϊκού. Η Ρούμπιν υποδέχεται στο «Τσερλάντι» την Κοπεγχάγη και παίζει το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον προηγούμενο αγώνα της, έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα που «ψαλίδισε» αρκετά τις ελπίδες της. Η Ρούμπιν έχασε τη 2η θέση του πρωταθλήματος και θα αρκεστεί να αγωνιστεί του χρόνου στο Europa. Απόλυτα δίκαιη η ισοπαλία που πήρε η Κοπεγχάγη από την Μπαρτσελόνα, που την έχρισε απόλυτο φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει δείξει στοιχεία εξαιρετικής ομάδας, που πρέπει να «ιδρώσεις» πολύ για να την κερδίσεις. Περίπατο κάνει και στο πρωτάθλημα, που βρίσκεται στο +16 από τη δεύτερη Οντένσε.

139. (21:45) Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα: Η μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό έφτασε. Στο κατάμεστο από 65.000 φίλους του ΟΑΚΑ υποδέχεται την κατά γενική ομολογία καλύτερη ομάδα του κόσμου. Στον πάγκο θα κάτσει για πρώτη φορά ο νέος προπονητής Ζεσουάλδο Φερέιρα, που ζήτησε από τους παίκτες του να σεβαστούν την Μπάρτσα, αλλά να μην την φοβηθούν. Σε κουβέντες του «καφενείου» ακούγονται πολλά περί συντριβής και άλλων τέτοιων. Η Μπάρτσα μπορεί να είναι εκπληκτική ομάδα, αλλά δεν είναι άτρωτη και αυτό το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο η Κοπεγχάγη, που όχι μόνο την κοίταξε στα ίσια, αλλά άξιζε να πάρει ακόμα και τους βαθμούς της νίκης. Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα η Ισπανική ομάδα ήταν πάνοπλη και ήθελε όσο τίποτα άλλο την νίκη. Η Ρεάλ μπορεί να περιμένει και θα είναι λάθος για τον ΠΑΟ να προσεγγίσει το ματς με τη λογική ότι οι αντίπαλοι θα σκέφτονται το ντέρμπι που ακολουθεί. Στο 4-2 επί του Ηρακλή χρειάστηκε να μείνει πίσω με δύο γκολ για να ξυπνήσει και να παίξει ποδόσφαιρο. Εκτός δράσης οι Γκοβού, Καραγκούνης και Λέτο, ενώ προέκυψε εκ νέου πρόβλημα με τον Νίνη. Η Μπάρτσα έρχεται στην Αθήνα για να σφραγίσει την πρωτιά. Το εμφατικό 0-8 στην έδρα της Αλμερία προκαλεί τρόμο και είναι ενδεικτικό για τη δυναμική της ομάδας. Στην Κοπεγχάγη πάντως δεν ήταν καλή και κινδύνευσε αρκετά. Με τους βασικούς θα κατέβει ο Γκουαρδιόλα. Εκτός οι Μιλίτο και Πίντο.

Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις, επισκεφθείτε το site μας Betarades.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;