Apple | Το iOS 4.1 είναι διαθέσιμο!

Η apple μόλις έδωσε σε κυκλοφορία τη νέα έκδοση του iOS 4.1 στο iTunes για τις συσκευές iPhone και iPod Touch! Οι αναβαθμίσεις που περιλαμβάνει η νέα έκδοση είναι:

Bug Fixes
H apple είχε υποσχεθεί ότι με την αναβάθμιση του iOS 4.1 θα διορθώνονται όλα τα κενά ασφαλείας των προηγούμενων εκδόσεων, αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν με τους αισθητήρες του iPhone 4. Νέα διορθωση επίσης και για το bluetooth και τη συνδεσιμότητα του, όπως είχανε αναφέρει ορισμένοι χρήστες του μηλοφώνου. Η σημαντικότερη διόρθωση όμως, αφορά τους χρήστες του iPhone 3g που χρησιμοποιούν τις νέες εκδόσεις του iOS 4 και μετά, που επιβαρύνουν το κινητό με καθυστερήσεις και κολλήματα.

Game Center
Μιλάμε για ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που δημιούργησε η Apple όπως είχαμε αναφέρει στην παρουσίαση του iOS 4 τον Απρίλιο, καθώς δίνει την δυνατότητα του Multiplayer παιχνιδιών μεταξύ των χρηστών, τύπου Xbox Live και Playstation Network.

High Dynamic Range Photography (HDR)
Μηχανισμός ο οποίος υποστηρίζεται μόνο από την συσκευή iPhone 4, αφού όταν ο χρήστης τραβίξει μία φωτογραφία, γίνονται αυτόματα δύο λήψεις ακόμη στιγμιότυπων τα οποία συνδιάζει, έτσι ώστε να παραχθεί όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Ενισχυμένη Υποστήριξη αναπαραγωγής ήχου μέσω του AVRCP Bluetooth

Με την ενσωμάτωση του πρωτοκόλλου AVRCP, ενισχύεται η αναπαραγωγή μουσικής μέσω του Bluetooth, με δυνατότητες

  • παύσης της μουσικής,
  • επόμενο κομμάτι
  • καθώς και διαχείριση της έντασης του ήχου.

HD Video Uploading
Περιζήτητη αυτή η εφαρμογή και είναι πλέον διαθέσιμη στο iPhone 4, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν Upload HD Video από τη συσκευή τους μέσω του δικτύου Wi-Fi.

Ping
Εφαρμογή που είχαμε αναφέρει καθώς, είναι το νέο κοινωνικό δίκτυο της Apple αφιερωμένο στη μουσική, με συνδιασμό στοιχείων του Twitter και του Facebook, αφού δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ακολουθούν τους αγαπημένους τους τραγουδιστές και συγκροτήματα, αλλά και φίλους του δικτύου της νέας υπηρεσίας.

Κάτι τελευταίο το οποίο αξίζει να σημειωθεί είναι ότι με το iOS 4.1 υποστηρίζονται οι δυνατότητες του Facetime και στον οριζόντιο προσανατολισμό του κινητού, καθώς το βασικό για το Facetime είναι ότι προστίθεται η επιλογή κλήσης με βάση όχι μόνο τον αριθμό του κινητού, αλλά και του e-mail.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;