Apple | Νέα σειρά iPod, νέο iTunes και ανανεωμέο Apple TV

Η apple στο καθιερώμένο της event όπως σας είχαμε αναφέρει, ήταν αφιερωμένο εξαιρετικά στην μουσική και μεταδόθηκε για πρώτη φορά από την επίσημη ιστοσελίδα της. Η εταιρία μας παρουσίασε τη νέα σειρά iPod, καθώς και την υπηρεσία Apple TV, όπως και διάφορες αλλαγές και χαρακτηριστικά από το νέο iTunes 10.

Ας τα πάρουμε με την σειρά λοιπόν

iPod Shuffle


Μιλάμε για το μικρότερο μοντέλο της Apple και σειράς iPod στο οποίο σχεδιάστηκαν τα κουμπιά ελέγχου στο μπροστινό μέρος και είναι μικρότερο απ’ότι τα παλαιότερα. Κόστος του τα 49 δολλάρια με χωρητικότητα 2 Gb και είναι διαθέσιμο σε 5 διαφορετικά χρώματα.

iPod Touch

Πιο λεπτό από το προηγούμενο το νέο iPod Touch καθώς διαθέτει πάρα πολλά χαρακτηριστικά με αυτά του iPhone 4, όπως η οθόνη retina display, ο επεξεργαστής A4, το γυροσκόπιο 3 κατευθύνσεων, η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις με το Facetime καθώς μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφές video υψηλής ανάλυσης. Το κόστος του με βάση τα Gb είναι:

  • 8Gb μνήμη 229 δολλάρια
  • 32Gb μνήμη 299 δολλάρια
  • 64Gb μνήμη στα 399 δολλάρια.

iPod Nano


Νέο iPod Νano λοιπόν το οποίο πλησιάζει τις διαστάσεις του iPod Shuffle, καθώς σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο το νέο iPod Nano είναι 46% μικρότερο και 42% ελαφρύτερο. Πιο συγκεκριμένα η συσκευή μουσικής ξεφεύγει εντελώς από το παρελθόν καταργώντας το click wheel με το multitouch. Όπως παρατηρήσαμε από εικόνες στο πίσω μέρος του έχει προστεθεί κλιπ ενώ καθώς όπως και σε παλαιότερο μοντέλο διαθέτει δέκτη ραδιοφώνου, nike + και βηματόμετρο. Κόστος του στα

  • 8 Gb είναι τα 149 δολλάρια
  • 16 Gb είναι τα 179 δολλάρια

και θα διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα.

iTunes 10

Σημαντικές διαφορές στο γραφικό περιβάλλον, με βασική αυτή του λογότυπου καθώς με 12 εκατομμύρια τραγούδια στη βιβλιοθήκη του το iTunes σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την αναζήτηση τραγουδιών πιο εύκολη. Σύμφωνα με μια νέα υπηρεσία το Ping, ο Steve Jobs ανέφερε ότι πρόκειται για ένα κοινωνικό δίκτυο που είναι αποκλειστικά και μόνο αφιερωμένο στην μουσική, συνδιάζοντας κι όλας στοιχεία από το Facebook και το Twitter.

Apple TV

Για πρώτη φορά έγινε γνωστή στο κοινό τον Σεπτέμβριο του 2006 και δέχεται ολοένα και περισσότερο ανανεώσεις απο παρατηρήσεις που έγιναν από το καταναλωτικό κοινό. Θα έχει το ένα τέταρτο του μεγέθους από το προηγούμενο μοντέλο, καθώς διαθέτει και υποστήριξη WiFi 802.11n, Ethernet και HDMI. Κανένας αποθηκευτικός χώρος και όπως υποστηρίζει η apple, δεν είναι αναγκαίος αφού όλα μεταδίδονται μέσω διαδικτύου, υπό την μορφή ενοικίασης και έτσι καταργεί τις αγορές. Διαθέσιμες τηλεοπτικές σειρές θα έχουν κόστος από 2.99 δολλάρια μόνο 0.99 δολλάρια απο τα κανάλια του ABC και Fox. Όσον αφορά την ενοικίαση νέων ταινιών με υψηλή ανάλυση, η τιμή παραμένει σταθερά στα 4.99 δολλάρια.

Τέλος ένα νέο χαρακτηριστικό, το AirTunes σας δίνει την δυνατότητα της ασύρματης μετάδοσης ταινιών, τραγουδιών και φωτογραφιών μέσα από τις συσκευές σας στην τηλεόραση μέσω του Apple TV, το οποίο αναμένεται στο iOS 4.2 που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για iPhone, iPod Touch και iPad.

Το νέο Apple TV κοστολογείται στα 99 δολλάρια, σαφώς καλύτερη από το προηγούμενο που ήταν 229 δολλάρια και ενδέχεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;