Συνέντευξη | Σταύρος Μιχαλακάκος | Νικητής X - Factor II

1. Έχει πολύ ενδιαφέρον αρχικά να μας πεις πόσα άλλαξαν στη ζωή σου ως performer, ως μουσικό και κυρίως ως άνθρωπο μετά από το X-factor.

Το μόνο που άλλαξε είναι ότι τώρα έχω την ευκαιρία να δουλέψω πάνω στη μουσική και γενικά να κάνω αυτό που αγαπώ και να βελτιωθώ πάνω σ’ αυτό.

2. Όταν γύρισες από την πατρίδα σου νικητής, φαντάζομαι θα χες μεγαλειώδη υποδοχή από φίλους και συγγενείς. Πώς δέχτηκαν εκείνοι όλες τις αλλαγές;

Χάρηκαν όλοι πολύ για μένα και έδωσε και σ’ αυτούς τη δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν για να πραγματοποιήσουν και αυτοί τα όνειρά τους.

3. Μερικούς μήνες μετά την νίκη σου, ακούσαμε και το «Βρες το νησί», το πρώτο δείγμα από την επερχόμενη δισκογραφική σου δουλειά. Απ’ όσο ξέρω είναι η πρώτη σου επαγγελματική δουλειά και θα ‘θελα να μοιραστείς μαζί μας τα συναισθήματά σου.

Είναι η πρώτη μου δουλειά και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, νομίζω ποτέ δεν μπορείς να είσαι όταν είσαι απαιτητικός από τον εαυτό σου, αλλά σαν πρώτη δουλειά θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό τραγούδι.

4. Έχεις δείξει γενικότερα ότι κινείσαι στον χώρο του alternative, να περιμένουμε κάτι τέτοιο και από το ολοκληρωμένο album σου;

Σίγουρα. Η αλήθεια είναι ότι στο «Βρες το νησί» κινηθήκαμε εκ του ασφαλούς για να έχουμε περισσότερο χρόνο στη συνέχεια να πειραματιστούμε στο να βγάλουμε έναν alternative δίσκο. Θέλω πάρα πολύ να κάνω καινούρια πράγματα και να ενισχύσω ένα είδος μουσικής που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ελλάδα.

5. Έχεις σκεφτεί μήπως τον τίτλο του;

Κάνουμε κάποιες σκέψεις. Θέλουμε να είναι ένας τίτλος που να σου κάνει αίσθηση με την πρώτη ματιά.

6. Πολλοί σε συγκρίνουν με τον προηγούμενο νικητή του X-factor, τον Λούκας, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται δεν πέτυχε και τόσο στον χώρο. Τί πιστεύεις πως έγινε λάθος στην περίπτωση του; Πόσο αποφασισμένος είσαι να αποφύγεις αυτό το αποτέλεσμα;

Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Λούκας απέτυχε. Ποτέ δεν μπορείς να κριθείς από μια δουλειά. Η πορεία είναι που μετρά και είμαι σίγουρος ότι ο Λούκας θα τα πάει καλύτερα στη συνέχεια, γιατί είναι πολύ καλός τραγουδιστής.

7. Η όλη εμπειρία του talent show, είναι κάτι που θα πρότεινες σε κάθε παιδί που θέλει να αναδειχτεί ή μήπως έχει και τα αρνητικά της;
Ότι κάνεις έχει και θετικά και αρνητικά. Δεν θα το πρότεινα σε κάποιον. Εγώ το έκανα γιατί το ένιωθα, αν κάποιος το νιώθει επίσης ας πάει.

8. Ας φύγουμε από τα τυπικά τώρα, πες μας τι κάνει ο Σταύρος στον ελεύθερό του χρόνο, με τι ασχολείσαι όταν δεν τραγουδάς;

Έχω λιώσει στο Wii και στο Pro… χεχεχε. Κάνω πρόβες με την μπάντα μου, και προσπαθώ να γνωρίσω την Αθήνα καλύτερα.
9. Τι μουσική ακούς αυτόν τον καιρό;

Ακούω διάφορα. Απολαμβάνω ιδιαίτερα την ethnic μουσική αυτό τον καιρό, από Beirut μέχρι gogol bordello.

10. Στο neolaia.gr κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα για καλοκαιρινούς προορισμούς, θέλω να μας πεις τον αγαπημένο σου και (αν θέλεις) πού σκοπεύεις να πας φέτος.

Το σίγουρο είναι οτι θα πάω Κύπρο και όποιος δεν έχει πάει θεωρώ οτι είναι μια καλή επιλογή. Δεν ξέρω αν θα πάω κάπου αλλού, ήδη το οτι είμαι Αθήνα είναι σαν να κάνω διακοπές.. χεχεχε..

Αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο νικητής του X-Factor 2 Σταύρος Μιχαλακάκος στο neolaia.gr και το συντάκτη Μανώλη Γιαννίκιο.

Περισσότερες Συνεντεύξεις στο Νeolaia Συνεντεύξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;