x-Factor: Νικητής ο Σταύρος Μιχαλακάκος!

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος ήταν τελικά ο νικητής του δεύτερου ελληνικού xFactor! Κερδίζει ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική των αστέρων Sony Music Entertainment! Ο Σταύρος, ξεκίνησε ως outsider, μιας και στις αρχές είχε συγκεντρώσει και κάποια αρνητικά σχόλια, όμως στην πορεία αντέστρεψε τις πιθανότητες. Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή των δεδομένων, έπαιξε και η καθοδήγηση που είχε μέσα στο παιχνίδι (ανήκε στην ομάδα του Νίκου Μουρατίδη), μιας και έχτισε ένα προσωπικό προφίλ και στυλ το οποίο υποστήριξε μέχρι τέλους.

Μάλιστα, ίσως είναι το πρόσωπο στο οποίο μπορούμε να πούμε πως βρίσκεται το “x-factor”, μιας και υπάρχει αυτό το “απροσδιόριστο αστέρι” πάνω από το κεφάλι του, το οποίο έχω δει στην Καλομοίρα και σε 3-4 ακόμη συμμετέχοντες τέτοιου είδους ριάλιτυ. Φιναλίστ μαζί με τον Σταύρο είχαμε τη Νίνι, η οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και έδειξε για μία ακόμη φορά τις δυνατότητες που έχει η φωνή της. Μάλιστα, όπως χαριτολογώντας σχολιάστηκε στα social networks, έχουμε επανάληψη παλιότερου ριάλιτυ του ανταγωνιστικού Mega, όπου και τότε ήταν υποψήφιος ένας Σταύρος και μία κοπέλα από την Γεωργία,  η Τάμτα, με νικητή τον Σταύρο και πάλι.

Στον τελικό ήταν και το συγκρότημα 48 Ώρες, οι οποίοι έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση. Παίρνω το ρίσκο και λέω πως από το φετινό x-Factor πάνω από 3 συμμετέχοντες θα κάνουν καριέρα, αν δεν πάρουν τα μυαλά τους αέρα! Ήδη η Ήβη, ακούγεται στα μεγάλα μουσικά ραδιόφωνα της χώρας.

Εσείς ποιον θέλατε για νικητή του Show?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;