Τέλος εποχής για τον Ότο Ρεχάγκελ

Τέλος εποχής από σήμερα, για τον Ότο Ρεχάγελ και την εθνική ομάδα, αφού ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες και τους ενημέρωσε πως αποχωρεί από την ομάδα, έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τον Γιώργο Καραγκούνη να παίρνει τον λόγο και να τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ο 72χρονος τεχνικός ενημέρωσε και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, και τις επόμενες ώρες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Ότο Ρεχάγκελ, ανέλαβε την εθνική το καλοκαίρι του 2009, και πρώτος αγώνα του ήταν  Φινλανδία-Ελλάδα 5-1 05/09/2001. Από τότε όμως πολλά πράγματα άλλαξαν. Με μία μαγική πορεία μέσα από τον προκριματικό όμιλο για το εύρω 2004, πέρασε πρώτος στον όμιλο, με αντιπάλους Ισπανία, Ουκρανία, Αρμενία, Β. Ιρλανδία, οδήγησε την εθνική στην τελική φάση του Εύρω, για πρώτη φορά στην ιστορία της, και έμελλε να γράψει ιστορία, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την κατάκτησή του!

Μετά ήρθε η αποτυχία, αφού δεν κατάφερε να μπει στο μουντιάλ του 2006 στην Γερμανία μέσα από όμιλο Αλβανία,Τουρκία, Καζακστάν, Δανία, Ουκρανία, Γεωργία, ενώ στο Εύρω 2008, κατάφερε να προκριθεί, αλλά στην τελική φάση δεν πήρε βαθμό!

Φέτος, φεύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού προέβη σε αυτήν την περιβόητη ανανέωση, πάλεψε για την πρόκριση, πέτυχε την πρώτη μας νίκη σε μουντιάλ και το μόνο που μένει πλέον να δούμε, είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του (έχει ακουστεί έντονα του Φερνάντο Σάντος).

Δεν ξέρω αν το εκτιμούν όλοι οι Έλληνες τον Ρεχάγκελ, εγώ ξέρω ωστόσο, ότι επί ημερών του, τα παιχνίδια της εθνικής έγιναν θέμα (μέχρι τότε στο γήπεδο όποτε έπαιζε η εθνική, πήγαιναν 2.000 άτομα), ότι έδωσε υπέρτατη χαρά στον κόσμο το 2004, και ότι τέλος, η παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου, το 2004, θα αναγράφει παντού, για το θαύμα της Ελλαδίτσας… Εγώ τον ευχαριστώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;