XPERIA X10, από τη Sony Ericsson

[youtube ti4a7fVUkWw]

To πολυαναμενόμενο XPERIA X10, το σημαντικότερο από τα προϊόντα της Sony Ericsson κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Το X10 είναι το πρώτο κινητό της Sony Ericsson που διαθέτει το νέο user interface με τις μοναδικές εφαρμογές και το infinite button. Η εφαρμογή Sony Ericsson Timescape συγκεντρώνει σε ένα μέρος όλη την επικοινωνία που είχατε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε κλήσεις, Facebook και Twitter updates, φωτογραφίες, email και γραπτά μηνύματα, με μια μόνο κίνηση. Το Mediascape αντίστοιχα αποτελεί τον έξυπνο τρόπο για να ανατρέξετε σε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο που έχετε αποθηκευμένα στο κινητό σας, αλλά και να ανακαλύψετε πού αλλού υπάρχoυν σχετικά αρχεία ψάχνοντας το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει στο YouTube.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε tag κάποιο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που τραβάτε με το XPERIA X10 και να το συνδέσετε με τις επαφές σας. Η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει έως και πέντε πρόσωπα από τις επαφές σας την επόμενη φορά που θα τα βγάλετε φωτογραφία και να σας επιτρέψει απ’ευθειας να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Το XPERIA X10 είναι επίσης το πρώτο κινητό της Sony Ericsson που χρησιμοποιεί την Android πλατφόρμα και προσφέρει έτσι μια ποικιλία από applications από το αντίστοιχo marketplace. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς θέλετε και να το διαφοροποιείτε συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;