gamato.info |

Από την ημέρα που το gamato.info “τελειώσε” με την επιδρομή της Δίωξης  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς και τις συλλήψεις διαχεριστών την προηγούμενη Τετάρτη, ήταν αρκετό για να ερημώσει το Ελληνικό Ιnternet.

Η κίνηση μεταξύ των δικτύων των εταιρειών που διασυνδέουν τους Έλληνες χρήστες με το Διαδίκτυο έχει πέσει κατά 70%, κάτι που είχε ξανασυμβεί τον περασμένο Δεκέμβριο όταν οι διαχειριστές του gamato.info είχαν κλείσει τον κόμβο, ανακοινώνοντας πως θα πραγματοποιήσουν εργασίες αναβάθμισης.
850.000 χρήστες!

Σύμφωνα με το κέντρο ελέγχου του GR-IX της υπηρεσίας του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας, υπάρχει πτώση της εσωτερικής κίνησης , πράγμα που έβλεπαν οι τεχνικοί και δε πίστευαν στα μάτια τους!

Την ίδια στιγμή, όμως, οι διαχειριστές των υποδομών στις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες έβλεπαν την κίνηση να αυξάνει στις διεθνείς διασυνδέσεις, το οποίο μου φαίνεται και πολύ λογικό. Έτσι λοιπόν πολλοί από τους  χρήστες του gamato.info στράφηκαν σε παρόμοιες υπηρεσίες που λειτουργούν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το gamato.info «ήταν το δημοφιλέστερο Ελληνικό site παράνομου διαμοιρασμού αρχείων», είχε 850.000 εγγεγραμμένους χρήστες και δεχόταν σε καθημερινή βάση 16.000.000 επισκέψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;