gamato.info: Συλλήψεις διαχειριστών σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο

Σύμφωνα με το forum του gamato.infο καθώς και πληροφορίες από διάφορα blogs, σήμερα έγινε η σύλληψη τριών διαχειριστών του γνωστού σε όλους μας torrent site ύστερα από πολλές μυνήσεις που έγιναν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας και το διαμοιρασμό υλικού χωρίς την άδεια των δημιουργών.

Όπως ανακοινώθηκε μόλις από γνωστό blog σε επικοινωνία του με αναγνώστη:

“Έχω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για το θέμα του gamato.info. Στη σύλληψη ακόμα ενός εκ των διαχειριστών του gamato.info στη Ρόδο πριν από λίγο προχώρησαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με αστυνομικό φίλο μου που έλαβε μέρος σε αυτή την επιχείρηση κατασχέθηκαν οι υπολογιστές των διαχειριστών. Οι συλληφθέντες κρατούνται στο αυτόφωρο και αύριο θα απολογηθούν ενόψει εισαγγελέα.”
Για οποιαδήποτε νεώτερη πληροφορία θα σας ενημερώσουμε με σχετικό post.

Update:

Όπως ισχυρίζονται οι συλληφθέντες διαχειριστές του gamato.info, ουδέποτε έχουν παραλάβει χρηματικό ποσό από τον διαμοιρασμό αρχείων, καθώς χρησιμοποιούσαν το torrent site μονάχα για ιδεολογικούς λόγους.

Ακόμη ένας από τους ήδη συλληφθέντες, 29χρονών ιδιωτικός υπάλληλος τεχνικής εταιρίας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για την άσκηση ποινικής δίωξης και την απαγγελία κατηγοριών.

Για οποιαδήποτε νεώτερη πληροφορία θα σας ενημερώσουμε με σχετικό post.

Νeolaia Team.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1