Απάντηση του Κ. Κατσιφάδου για τα χθεσινά επεισόδια

Γράφει ο Κ. Κατσιφάδος στο press-gr

Την Δευτέρα 28/9, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της επιχειρεί να συνδέσει επεισόδιο μεταξύ φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με το πρόσωπό μου χωρίς να έχω καμία απολύτως σχέση.

Μιλάει για «πρωτοπαλίκαρα του Κώστα Κατσαφάδου που δείχνει τώρα το πραγματικό του πρόσωπο». Είναι σαφής η σκοπιμότητα και η πρόθεση να με συκοφαντήσουν πέντε μέρες πριν από τις εκλογές και ενώ διεκδικώ την ψήφο των πολιτών της Α΄ Πειραιώς και Νήσων.

Επί της ουσίας:

Πρωτοπαλίκαρα δεν έχω. Έχω μόνο φίλους και … συναγωνιστές στην ΟΝΝΕΔ και στη Νέα Δημοκρατία. Το πρόσωπο και το χαρακτήρα μου τα έχουν αποτιμήσει οι πολίτες του Πειραιά και των νησιών και δεν περιμένουν να πάρουν «γραμμή» από την καθοδήγηση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Από την έρευνα που έκανα για το περιστατικό με τον υπεύθυνο της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά, προέκυψε ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μέλη της ΠΑΣΠ, της φοιτητικής παράταξης που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκαν και χτύπησαν 19χρονη φοιτήτρια που ανήκει στη ΔΑΠ. Είναι σαφές ότι καταδικάζω τις ακρότητες απ΄όπου κι αν προέρχονται. Καλώ τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ να πράξει το ίδιο.

Καταλαβαίνω ότι εγώ είμαι ο στόχος. Πρέπει όμως, κάποια στιγμή, στην πολιτική να υπάρξει γενναιότητα.
Χτύπησαν λάθος πόρτα.

Η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται στη βάση ιδεών, προτάσεων και επιχειρημάτων και όχι με συκοφαντικούς και αυθαίρετους συνειρμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
80'
0 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
4'
47 - 49
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;