Επεισόδια σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά…

Από nmpardakis 28 Σεπτεμβρίου 2009

pireas

Έξι μέρες πριν από τις κρισιμότερες βουλευτικές εκλογές των τελευταίων χρονών, που θα γίνουν στη χωρά μας στις 4 Οκτώβρη, όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Πειραιά έγιναν μάρτυρες των αποτρόπαιων πράξεων βίας και φασισμού των εκπρόσωπων της κυβερνητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και υποστηρικτών του υποψηφίου βουλευτή Α’ Πειραιά και νήσων, Κώστα Κατσαφάδου.

Τα πρωτοπαλίκαρα του Κώστα Κατσαφάδου δε δίστασαν για μια ακόμα φορά να … προβάλλουν το καθεστώς αυθαιρεσίας που τους διέπει και με πρωτοφανή βιαιότητα κατέστρεψαν το κεντρικό γραφείο της ΠΑΣΠ και υλικό της παράταξης.

Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική που προωθείται στα πανεπιστήμια το 2010 από τους απογόνους των κενταύρων, το οποίο παραπέμπει σε αλήστου μνήμης εποχές.

Αυτή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και των εκφραστών της, αποδεικνύοντας ότι είναι πιστοί ακόλουθοι της σεμνής και ταπεινής πολίτικης του κ. Καραμανλή.

Ρωτάμε τον υποψήφιο βουλευτή κ. Κατσαφάδο: Eσείς δεν είστε που στο προεκλογικό σας φυλλάδιο δηλώνετε ότι έχετε παλέψει για ένα δημόσιο και ελεύθερο πανεπιστήμιο;;; Την πάλη την είδαμε!! Το ελεύθερο πανεπιστήμιο όχι…
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Πανεπιστήμιο Πειραιώς αντικρίζει τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις. Όλοι θυμούνται τις πρυτανικές εκλογές που διεξήχθησαν υπό την προστασία μπράβων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ οι οποίοι δε δίστασαν να χτυπήσουν φοιτητές που είχανε αντίθετες ιδεολογικές αντιλήψεις με αυτούς. Επίσης οι ‘κύριοι’ της ΔΑΠ του πανεπιστήμιου Πειραιά πολλές φόρες δεν έχουν διστάσει να επιτεθούν σε συνδικαλιστές άλλων παρατάξεων στο χώρο του Πανεπιστημίου. Να θυμίσουμε και πάλι τις καταγγελίες μας, και στις πρυτανικές αρχές, για ξυλοδαρμούς και σωματικές βλάβες.

Αλλά, φανταζόμαστε, όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια της ανανέωσης που προβάλλουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Καραμανλής για ένα καλύτερο αύριο στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ανακοίνωση από Νεολαία ΠΑΣΟΚ

Link:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ