ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ολόκληρη η Ελλάδα είναι στους δρόμους και αυτοί με 7 μήνες δουλειά ... βγαίνουν στη σύνταξη!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα (23/03/08 – 161) πενήντα άτομα από αυτούς που έπιασαν δουλειά πριν από … επτά μήνες ήδη έχουν κάνει τα χαρτιά τους για να βγουν στη σύνταξη..! Δεν πρόλαβαν δηλαδή καλά-καλά να μπουν στο νεοσύστατο Σώμα της Αγροφυλακής και βγήκαν στη σύνταξη, αφού «έπιασαν» το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης. Χαρακτηριστικά διαβάζουμε πως:

Μέχρι στιγμής 50 οι οποίοι προσελήφθησαν μόλις πέρσι τον Σεπτέμβριο κατέθεσαν τα χαρτιά τους και βγήκαν στη σύνταξη, ενώ ο αριθμός εκείνων που θα συνταξιοδοτηθούν αναμένεται να ξεπεράσει τους 100 έως το τέλος του χρόνου.

Με απλά ελληνικά, το περίπου 10% των αγροφυλακών που επανδρώνουν το Σώμα, κατά τη διάρκεια του έτους θα έχει βγει ήδη στη σύνταξη, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η κυβέρνηση «έφτιαξε» την Αγροφυλακή για να «βολέψει» τα δικά της παιδιά στα γεράματά τους. Ηδη, όσοι συνταξιοδοτούνται λαμβάνουν σύνταξη από το Ταμείο της παλιάς Αγροφυλακής, το οποίο βρίσκεται, με βάση το Ασφαλιστικό, υπό συγχώνευση με το ενιαίο Ταμείο Σωμάτων Ασφαλείας.

Aυτή είναι η αλήθεια και δυστυχώς σε μια τέτοια κοινωνία ζούμε! Επειδή πολλοί μπορεί και να πουνε κάτι παραπάνω απλά εξι μήνες μετά, με την πρώτη φουρνιά (συνταξιούχων) αγροφυλάκων να είναι ήδη γεγονός, φαίνεται πως δικαιώνομαστε όσοι κάναμε λόγο για μια υπηρεσία φάντασμα, η οποία δημιουργήθηκε μόνο για να βολευτούν αλλά και να… συνταξιοδοτηθούν τα «γαλάζια» παιδιά. Η συντριπτική πλειονότητα των νεοπροσληφθέντων υπαλλήλων είναι μεγάλης ηλικίας, με πολλά χρόνια στην πλάτη! Συγχαρητήρια που βοηθάτε και τους νέους.. Ακολουθεί και video που απο τότε μαρτυρούσε την αλήθεια!

[youtube ZJ7CUG6uItE]

[youtube 4538OcTAWQQ]

[Nίκος Μπαρδάκης – nmpardakis@neolaia.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;