Τσίπρας έτοιμοι για την εξουσία, χωρίς όμως εύκολες λύσεις!

Τσίπρας | Μεγάλη Πολιτική Δέσμευση για ριζική αλλαγή με ενιαίο ΣΥΡΙΖΑΑισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα και πραγματιστής περισσότερο από ποτέ εμφανίστηκε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η παρουσία του Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για την 78η ΔΕΘ ολοκληρώθηκε με ομιλία του το Σάββατο το βράδυ σε εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και επιχειρηματίες, στην οποία όπως αναμενόταν κατήγγειλε την κυβέρνηση και δήλωσε έτοιμος να κυβερνήσει, αλλά και με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο χώρο του Βελλίδειου. Ο κ. Τσίπρας σε μια πιο πραγματιστική του προσέγγιση από ποτέ την Κυριακή το μεσημέρι στη Συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πράαγματι μπορεί να αναλάβει άμεσα τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά κι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις!

Σε ό,τι αφορά την επίθεση χρυσαυγιτών στο Πέραμα εναντίον μελών του ΚΚΕ κατήγγειλε όσους από τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας χρησιμοποιούν τη θεωρία των δύο άκρων για να κάμψουν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απευθυνόμενος στο δημοκρατικό κόσμο της Νέας Δημοκρατίας, όπως είπε, ζήτησε να προστατεύσουν τη δημοκρατική λειτουργία στον τόπο. Ακόμα, ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενες εκλογές θα λάβει ισχυρή πλειοψηφία, κι ότι όσοι ρωτούν για πιθανή κυβερνητική συνεργασία με το κόμμα του κ. Σαμαρά έχουν  το «φόβο του τερματοφύλακα πριν από τα πέναλτι»!

Για τον ίδιο τον Α. Σαμαρά είπε ότι κρύβεται από τη δημόσια αντιπαράθεση μαζί του, κι ότι επισκέφθηκε μόνο για 3 ώρες τη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της παρουσίας – θεσμό των πρωθυπουργών στο άνοιγμα της ετήσιας διεξαγόμενης ΔΕΘ, προκειμένου να αποφύγει τα ερωτήματα των δημοσιογράφων, αντίθετα με εκείνον που απαντά σε όλα, ακόμα και για πουκάμισο γνωστής εταιρείας πολυτελούς ένδυσης το οποίο φορούσε σε δημόσια εμφάνισή του σε πορεία του προηγούμενου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;