Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 έως 18 Μαρτίου

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αρχίζει μία περίοδος έρευνας και αυτογνωσίας, πάνω στις δυναμικές σας αποφάσεις και καταλήγετε σταδιακά στα συμπεράσματα μετά τις αρχές Απριλίου. Ως τότε, αποφύγετε να είστε σε αναστάτωση και εκνευρισμό. Η υγεία δεν πρέπει να παραμεληθεί, αντίθετα μπορείτε να θεραπεύσετε άνετα αυτό το διάστημα ευαισθησίες σας.

Ευκαιρίες για να κερδίσετε στα οικονομικά σας ανοίγονται αυτή την εποχή, κυρίως αν είστε συγκροτημένοι και με αγαπημένα πρόσωπα να σας στηρίζουν. Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες. Αισθηματικά, απολαμβάνετε αυτό που αξίζει και περιμένατε καιρό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και τους έχετε ήδη κατακτήσει. Σταθείτε κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι ιδέες σας πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ίδιο σας τον εαυτό, σας ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα. Όμως είστε πιο δυνατοί από όσο πιστεύετε. Έχετε τον απαραίτητο ρυθμό για να προχωρήσετε και να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον, που όμως θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον επόμενο μήνα και μετά.

Η δημιουργικότητά σας αναπτύσσεται άνετα και αυτό συμβαίνει και στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Παλιές κατακτήσεις εμφανίζονται και σας φέρνουν αναστάτωση με τρόπο γλυκό. Θα είστε αναποφάσιστοι σχετικά με τις επιλογές σας και πρέπει να αποφύγετε τις ρήξεις και την ζήλια με το ταίρι σας. Παράπονα της σχέσης εξομαλύνονται αυτή την περίοδο. Καθώς μάλιστα ήδη η αγάπη σας καλεί πιο εμφανώς και έχετε γλυκύτητα και θελκτικότητα, θα μπορούσατε να απολαύσετε τις χαρές που προσφέρουν άτομα που σας θαυμάζουν και σας αγγίζουν με ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Κατά συνέπεια, θα είναι εύκολο να προχωρήσετε δίχως δυσκολίες σε ένα περιβάλλον ζεστό, όπως το θέλετε.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο Ερμής κυβερνά το ζώδιό σας και η αναδρομή του φέρνει στην επιφάνεια μνήμες ή άλλα παράπονα. Η ανταγωνιστικότητα θα εκφραστεί έντονα μέσα στην οικογένεια ʽη σε ένα οικείο περιβάλλον. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή. Σχόλια και καυστική κριτική θα ενοχλεί, αλλά και θα ενοχλείστε από αυτήν.

Μία επισκευή που αμελήσατε να κάνετε στο σπίτι, τώρα θα σας προβληματίσει, καθώς θα υπάρχουν οι ευκαιρίες να την ρυθμίσετε. Επομένως, κλείνετε σταδιακά λογαριασμούς ή προβλήματα που σας φορτίζουν εδώ και καιρό.

Παράλληλα, θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερες δυνάμεις και δυνατότητες από όσες περιμένατε. Έμπνευση και αγάπη από ένα άτομο που είναι πλάι σας διακριτικά, θα σας στηρίξουν. Μην δίνετε λαβή για σχόλια για την προσωπική σας σχέση, ό,τι καλό αποκομίζετε θα πρέπει να το διατηρείτε κρυφό, για να το προστατεύσετε. Μπορείτε όμως να έχετε στιγμές τρυφερές με το ταίρι σας, κάπου μόνοι, ρομαντικά και ζώντας την αγάπη.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η εποχή βοηθά να εξομαλυνθούν πολλές δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος, αφού νεύρα και τριβές σας κουράζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσετε τη διπλωματία σας και να αναγνωρίσετε τη σπουδαιότητα της οργάνωσης και σχολαστικότητας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την παρόρμηση και τις ψευδαισθήσεις και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και συνέπεια. Αποφύγετε γραπτές συμφωνίες αυτή την εποχή, για επαγγελματικούς λόγους.

Ανάμεσα στις ασχολίες με βιβλία ή γράψιμο, είχατε αφήσει ημιτελή κάποια σας έργα, αν είστε δημιουργοί, ή κάποιες μελέτες, αν ήσασταν σπουδαστές. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα άμεσα, δίχως χάσιμο χρόνου. Θα έχετε όμορφες δημιουργικές ιδέες αυτές τις ημέρες, θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση ή βελτίωση του έργου σας και θα προσφέρουν στη δουλειά σας ποιότητα. Ένα ταξίδι καθυστερεί για να σας δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσετε λεπτομέρειες, ή να το σκεφθείτε καλύτερα.

Στον αισθηματικό τομέα, κερδίζετε θαυμαστές, αγαπημένα πρόσωπα σας πλησιάζουν ή αν έχετε ήδη ένα ταίρι, χαίρεστε και απολαμβάνετε μέσα από φιλική ατμόσφαιρα, ερωτική, αλλά και καλή συνεννόηση.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες. Ιδεολογικά δεν θα είστε στην ίδια φιλοσοφία με το παρελθόν ή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε την φιλοσοφία της ζωής σας. Καθώς θα πρέπει να οργανωθείτε για να προοδεύσετε σε γνώση, σπουδές, ειδίκευση ή κάποια ανοίγματα επαγγελματικά που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, έχετε συλλέξει αρκετό υλικό, αλλά ακόμη δεν πρέπει να καταλήξετε σε αποφάσεις. Αντίθετα, συγκρατήστε ένα παρορμητισμό κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας.

Αν είχατε επαναπαυθεί σε ευχάριστες λύσεις, τώρα η ανάγκη θα σας κάνει να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά και θα καθυστερήσουν τα όνειρά σας. Αλλά θα μάθετε πώς θα ήταν καλό να κατακτάτε κάτι ή κάποιον με τον κόπο σας. Στον κοινωνικό περίγυρο σας θαυμάζουν και έχετε κατακτήσεις. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μία όμορφη σχέση ή να κοινοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο Άρης εδώ και καιρό σας ωθεί αλλά σας συγκρατεί παράλληλα για αποφάσεις. Σκεπτικιστές όπως είστε, ήδη θα πρέπει να ελέγχετε αυτήν την παρόρμηση και θα χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, την ευτροφία και τον ρεαλισμό για να αποφύγετε λάθος κινήσεις. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες. Η κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων θα βοηθήσει να αποφύγετε συγκρούσεις. Παραμερίστε το άγχος, όλα θα γίνουν με τον χρόνο τους, άδικα βιάζεστε. Οι μέρες αυτές είναι ένας ανοιχτός ορίζοντας για σας, καθώς φέρνουν ευκαιρίες. Αφήστε κατά μέρος τα παράπονα και χαρείτε τες!

Δοκιμάστε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, αμεσότητα και ετοιμότητα. Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Συναισθηματικά μάλιστα, θα έχετε περισσότερη ζεστασιά από το προηγούμενο διάστημα, αν αποφύγετε να επιμένετε σε λεπτομέρειες και λάθη του χθες. Δείτε λίγο τα δικά σας λάθη, δίχως ενοχοποίηση και ενδιαφερθείτε για την χαλάρωση και απόλαυση του να είστε με χαρούμενα πρόσωπα, αισιόδοξα και θετικά.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεστε σε παρασκηνιακές κινήσεις, δολοπλοκίες και κρυφά μυστικά που σας αφορούν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να αποφύγετε τις τριβές και να αντιμετωπίσετε τις εκπλήξεις. Ο εσωτερικός διάλογος ή ανάλογες τεχνικές θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βρείτε ψυχική ηρεμία και σωματική ανάταση. Οι μέρες αυτές, μπορεί να φέρουν αδιέξοδα σε συνεργασίες ή μία προσωπική σχέση. Θα διαπιστώσετε πως κάποια άτομα είναι ανακόλουθα και δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε. Ίσως αποκαλυφθούν προς όφελός σας πτυχές που ήταν κρυφές. Επομένως, ας δώσετε σημασία και σας μην στενοχωρηθείτε. Αλλά και μην μπείτε στον πειρασμό να διακόψετε απότομα μία σχέση, αυτή την εποχή.

Οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αυτή την περίοδο, αλλά και να κάνετε επιλογές που σας διασφαλίζουν για το μέλλον, ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν στον τομέα αυτό. Απλά, μην πάρετε απόφαση οριστική για ένα ξεκίνημα.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σχέδια που αργοπορούν, σας δίνουν την ευκαιρία να τα μελετήσετε στις λεπτομέρειες. Μάλιστα, έχετε την ικανότητα αυτή την περίοδο να τα κάνετε σχεδόν…άψογα! Απλά να περιμένετε λίγο για να τα εφαρμόσετε,

Μία έμφαση υπάρχει στον τομέα της αγάπης για σας, με ρομαντισμό και ζεστασιά, που θα θέλατε να έχετε. Αντίθετα όμως, εδώ είναι η λανθασμένη επιλογή. Αν έχετε μία δοκιμασμένη σχέση, αυτή η εποχή θα δώσει πιο ρομαντικό χρώμα. Αν όμως είστε στην επιθυμία για σχέση, οι προκλήσεις που δέχεστε, είναι πολύ πιθανόν μελλοντικά να σας απογοητεύσουν. Αποφύγετε να υποσχεθείτε πολλά, στο ταίρι σας ή στο παιδί σας. Η εύνοια που έχετε, αφορά κυρίως τις συνεργασίες ή την προσωπική σας σχέση, στην οποία, δεν αποκλείεται να δώσετε ένα χρώμα πιο ζεστό ή να αποφασίσετε την επισημοποίησή της.

Η δυσκολία θα έρθει από το θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων. Εσείς ή κάποιος άλλος από τον φιλικό περίγυρο, θα απογοητευθείτε από τις αποκαλύψεις.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μην παρασυρθείτε από την απρόσμενη ενέργεια και την έντονη διάθεση για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα ώστε να αποκτήσετε την προβολή και την αναγνώριση που πάντοτε αποζητούσατε. Μελετήστε καλά και σχολαστικά τις κινήσεις σας. Η καλή προετοιμασία θα βοηθήσει να αποφευχθούν λάθη και τριβές. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον αυθορμητισμό που θα σας δελεάζει.

Είναι ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από ευχάριστες λύσεις στην αισθηματική σας ζωή, δίχως όμως την διάθεση να κάνετε την απαραίτητη προσπάθεια. Μία ευκολία που παρουσιάζεται αυτό το διάστημα, σας κάνει να προχωρήσετε πιο άνετα. Μην την θεωρήσετε δεδομένη.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μέσα από την απαράμιλλη τάση για πνευματική ανάπτυξη, μέσα από ταξίδια ή σπουδές, η ανάγκη που θα σας διακατέχει οδηγεί να διατηρήσετε επιφυλάξεις για το σκοπό τους ή την χρησιμότητά τους. Μην παρασύρεστε από περιορισμένες ιδέες και εξωτερικούς παράγοντες, αλλά διατηρήστε κριτικό πνεύμα για όλα όσα σας περιβάλλουν. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του φανατισμού και των διενέξεων. Προσοχή σε θέματα που θα χρειαστούν νομική κάλυψη.

Απολογισμός πάνω στις επιλογές της γνώσης, αλλά και πάνω στην επιλογή του «δασκάλου» για να αποκτηθεί αυτή η γνώση. Λεπτομέρειες που θεωρήσατε ανούσιες, σήμερα σας ενοχλούν, αλλά …σας διδάσκουν!Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού. Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για να ρισκάρετε, θα πρέπει να τα προσέχετε. Έχετε μία ιδιαίτερη εύνοια αυτή την περίοδο αλλά με βήματα σταθερά και προσγειωμένοι πάντα. Με το παιδί σας, καλλιεργείστε μία ζεστή και δοτική σχέση.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις. Μην επενδύσετε χρήματα αυτή την εποχή, αλλά αντίθετα, κλείστε λογαριασμούς. Δεν αποκλείεται να σας επιστραφεί ένα χρέος. Δεν θα είναι εύκολο να καθορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους αυτή την εποχή, παρά ταύτα, θα θέλετε να βρείτε ιδέες για ένα νέο ξεκίνημα. Για τον λόγο αυτό, θα μπορούσατε να καλλιεργήσετε μία έμπνευση που θα σας αποδώσει μελλοντικά οικονομικά. Ωστόσο, η έμπνευση αυτή θα είναι απόρροια κάποιας προσωπικής ανάγκης και επιρροών είτε από ένα συνεργάτη, είτε από τον/την σύντροφό σας. Για τον λόγο αυτό, είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνετε τι σας ταιριάζει καλύτερα. Πρέπει να μην παρασυρθείτε από επιθυμίες άλλων. Αλλά και να αποφύγετε να εμπλακούν συνεργάτες ή σύντροφος, στα οικονομικά σας.

Αν πιστέψατε πως τα αποκτήματα είναι η δύναμή σας, ενδέχεται τώρα να αμφισβητήσετε την άποψη αυτή. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να αλλάξετε τα δεδομένα των αξιών σας και να αποκτήσετε διαφορετική οπτική πάνω στον λόγο της ύπαρξής σας. Η οικογένεια και το σπίτι, ή οικεία άτομα, έχουν μεγαλύτερη αξία από πολλά υλικά αγαθά. Ήρθε η στιγμή να το αντιληφθείτε.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν έχετε ψυχραιμία και ηρεμία, μπορείτε να οργανώσετε ένα δημιουργικό έργο στη ζωή σας, μέσα από την έμπνευση της περιόδου αυτής. Αν αυτό το σχέδιο θέλετε όμως να λειτουργήσει άμεσα, θα βρείτε εμπόδια είτε από το ταίρι σας, είτε από ένα συνεργάτη. Θα κωλυσιεργήσουν, θα σας δημιουργήσουν αναστολές ή φοβίες, ενισχύοντας την ευμετάβλητη φύση σας. Επειδή σε ένα βαθμό, οι επιφυλάξεις τους θα είναι σωστές, ας περιμένετε λίγο για να κρίνετε. Ένα φλερτ μπορεί να φέρει χαρά στη ζωή σας και να σας κάνει να αισθανθείτε επιτέλους αισιοδοξία. Θα είναι σημαντικό να διαπιστώσετε πως αρέσετε περισσότερο από όσο πιστεύατε στον περίγυρό σας. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα.

Το πόσο ήσασταν ή όχι συνεπείς με τις σχέσεις σας στο παρελθόν, φέρνει τώρα τα αποτελέσματά του. Επομένως, θα έρθετε αντιμέτωποι με την ίδια σας την συμπεριφορά, απέναντι σε όσους μοιράζονται το έργο της ζωής σας. Μάθετε από τις αποκαλύψεις στον γάμο ή στην συνεργασία σας και προχωρήσετε προσεκτικά στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;