Απόψεις | Τζαπατζήδες σας μισώ!

Υπάρχουν μερικές φορές, που ένας τίτλος, μπορεί να είναι δημιουργικός (όπως στο Απόψεις | Γκρεμίζοντας το… άσυλο των πεποιθήσεων) και άλλες, που το μένος δεν σε αφήνει (γιατί δεν χρειάζεται) να βρεις αξιοπρεπή (δημοσιογραφικά) λόγια (όπως και στο Νίκολας Κέιτζ σε μισώ).

Χθες Πέμπτη, μετά από πραγματικά πολύ καιρό (ίσως και χρόνια) αποφάσισα να πάω στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Τεχνόπολη με γενική είσοδο 15€. Προς μεγάλη μου αγανάκτηση όμως, έπεσα (κυριολεκτικά) πάνω στην χειρότερη συναυλιακή φάρα. Χειρότερη και από αυτούς που παρακολουθούν όλη τη συναυλία από την κάμερα του κινητού τους. Αναφέρομαι στους τζαμπατζήδες…

Οι τζαμπατζήδες, δεν είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να μπουν τζάμπα σε μία συναυλία των 60€.  Είναι αυτοί, που θα πάνε σε όποια συναυλία πρόκειται να μαζέψει κόσμο, θα κάνουν ότι μπορούν για να μπουν τζάμπα και μόλις τα καταφέρουν, θα το διαλαλήσουν ως μαγκιά. Τις επόμενες μέρες, θα τους πετύχεις στις καφετέριες, να έχουν το υφάκι “Τα κορόιδα πλήρωσαν…” και όλο έπαρση θα σου διηγηθούν φανταστικές ιστορίες, για το πόσο πολύ έπαιξαν με τη φωτιά να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στην Γκεστάπω, πως πέρασαν από νάρκες, έκοψαν σύρματα με τα δόντια, απενεργοποίησαν laser με το μόριό τους, μεταμφιέστηκαν σε μέλη από το band (είναι doable στους slipknot για παράδειγμα) ή πήδηξαν φράκτες 15 μέτρων.

Και για 40 έως 80 ευρώ, για συγκροτήματα που δόξα το θεό δεν θα πεινάσουν, να το καταλάβω. Χθες (βρε φλομπίδια) η συναυλία  είχε είσοδο 15€, γινόταν στην Τεχνόπολη που είχε αξιοπρεπέστατο ήχο, ο Μάλαμας έπαιξε 4 (παρά κάτι) ώρες και εσείς είχατε κλείσει την είσοδο για να κάνετε ντου να μπείτε τζάμπα. Σε ποιον; Στο Μάλαμα, που τα 15€ τα τιμά με το παραπάνω. Έτσι έπρεπε να περάσω από πάνω σας, για να μη χάσω περισσότερο από 20 λεπτά (που ήδη εσείς μου είχατε στερήσει), να ιδρώσω 11 φορές (το κάθε λεπτό) και να τσιγκλίσει το υποσυνείδητό μου, για περιστατικά θύρας 7.

Σας μισώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;