Νίκολας Κέιτζ σε μισώ..

Πίσω από τον τίτλο του άρθρου δεν κρύβεται τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που καταλαβαίνετε. Στις σειρές που ακολουθούν το όνομα Νίκολας Κέιτζ δεν πρόκειται να αναφερθεί ούτε μία φορά, στον αγώνα που ξεκινάω από σήμερα για την εξάλειψη κάθε είδους αναφοράς στον εν λόγο κύριο. Σε περίπτωση που τον συμπαθείτε (προφανέστατα επειδή δεν έχετε δει καμία ταινία του και σας θυμίζει φυσιογνωμικά τον πατέρα σας, τον αδερφό σας ή τον πρώτο σας έρωτα), παρακαλείστε να απομακρυνθείτε από το ποστ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Για την προσωπική του ζωή, λίγα πράγματα έχουν αξία, όπως ας πούμε ότι είναι ανήψι του Κόπολα (και ξάδερφος της κόρης του Κόπολα κ.ο.κ.) και ότι έχει παντρευτεί 3 γυναίκες εκ των οποίων η μία είναι η κόρη του Πρίσλεϊ (που φυσικά τον παράτησε τον πρώτο μήνα) και παρά τους τρεις γάμους, μέχρι πριν λίγο καιρό, το μοναδικό παιδί του, ήταν εξώγαμο. Το παιδί που απέκτησε πρόσφατα, το ονόμασε Kal-El…

Ας μιλήσουμε για τις υποκριτικές του ικανότητες, όπου ήρθε η ώρα να προβώ σε μία αποκάλυψη ολκής. Ο NK, τόσα χρόνια υποδύεται τον ηθοποιό! Τα βράδια γυρίζει σπίτι του, ξαπλώνει στο κρεβάτι του, και αγχώνεται μήπως κάποια στιγμή τον καταλάβουν… Αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει. Αν κάποιος αμφισβητεί τα λεγόμενά μου, να θυμηθεί μία φορά, που ο NK κατάφερε να μεταφέρει στο πρόσωπό του, κάποιο συναίσθημα, ακόμα και της αηδίας. Κάποιο. Μην ψάχνετε, δεν υπάρχει. Ακόμα και σε ταινίες όπως το adaptation και η πόλη των αγγέλων, καλές ταινίες δηλαδή, ο NK ήταν απών.

Και πάμε να μιλήσουμε για την σχέση του με τα media. Ο Ν είναι μοιραίος. Φήμες λένε ότι αυτός εμπνεύστηκε τον στίχο ”τι να μας πεις και εσύ απ την ζωή σου, μια νύχτα απ την δικιά μου, ολόκληρη η δική σου”. Ρεσιτάλ δηλώσεων λοιπόν. Το 2009, παραδέχτηκε ότι κατάφερε να μπει στο πετσί του ρόλου καθώς πρόσφατα ένας Αυστραλός γιατρός τού έδωσε κοκαΐνη, για να ξεπεράσει μια μόλυνση του ιγμόρειου που τον ταλαιπωρούσε λίγες μέρες πριν την αρχή των γυρισμάτων. Σάλος παντού, ο Κέυτζ πήρε κόκα, ο Κέυτζ πήρε κόκα, αλλά πάλι ανέκφραστος στο έπος knowing.

Και επειδή η μοίρα παίζει παιχνίδια, έπεσε και θύμα απάτης, όταν ενώ αγόραζε τον έναν πύργο μετά τον άλλον, το κράτος του κατάσχεσε 2 πυργάκια στην Νέα Ορλεάνη αξίας 3 εκατ. €, και ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε ιδέα και πως τον εξαπάτησε ο οικονόμος του. Έτσι λοιπόν, συνεχίζει να μένει σε ένα wanna-be κάστρο…

Μιας και είπα Νέα Ορλεάνη, ο ΝΚ, κάνει γυρίσματα για την τελευταία του ταινία εκεί. Δήλωσε λοιπόν το αινιγματικό (όσο αινιγματικός είναι και ο ίδιος):

“Έχω σχέση αγάπης μίσους με τη Νέα Ορλεάνη, η οποία είναι πολύ δυνατή. Αισθάνομαι από τη μια πλευρά ευλογημένος και από την άλλη καταραμένος που ζω εδώ. Γιαυτό αισθάνομαι τρόμο που κάνω εδώ γυρίσματα”.

Και θα κλείσω με τελευταία του δήλωση, για τις διατροφικές του συνήθειες:

“Λατρεύω όλα τα ζώα. Ωστόσο έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα ψάρια, τα πουλιά, τα ερπετά, τις φάλαινες και τις αράχνες. Ουσιαστικά επιλέγω να τρώω το κρέας των ζώων ανάλογα με τον τρόπο που κάνουν σεξ. Θεωρώ πως τα ψάρια κάνουν αξιοπρεπές σεξ. Όπως και τα πτηνά. Αντίθετα τα γουρούνια δεν κάνουν το ίδιο. Δεν τρώω χοιρινό και τα συναφή. Προτιμώ τα ψάρια και τα πτηνά”.

Σε μισώ ΝΚ, σε μισώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;