Superleague | 1η

 

Άνοιξε σήμερα η αυλαία (φοβερό κλισέ) της πρώτης αγωνιστικής της Super League. Μπορεί βέβαια να μην ξέρουμε ποιες θα είναι 3 ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά αυτές είναι λεπτομέρειες και δεν πρέπει να κολλάμε σε αηδίες… (είρων)

Ο Παναθηναϊκός, πήρε το πρώτο διπλό της σεζόν, με επικράτηση στην Κέρκυρα επί της τοπικής ομάδας με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο λίγα πράγματα, στο δεύτερο κάτι έπαιξε. Δαιμόνιος ο Κουίνσι (άμα έχει και το γκολ, θα είναι μια χαρά), καλός ο Ζεκά, αξιόπιστος ο Βιτόλο, θετικός ο Ιωαννίδης (ο αντι – Σπυρόπουλος),  καλός ο Λέτο, με προβληματίζει ο Τοτσέ… Τα γκολ πέτυχαν ο Λέτο με πέναλτυ και ο Νίνης στο 92′ με… κόντρα.

Ο ΠΑΟΚ, επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης, με κεραυνό του Βιερίνια (τί παικτούρι και αυτός, μπράβο του), ενώ η Ξάνθη είχε τις ευκαιρίες, όχι όμως και τη χαρά να ισοφαρίσει.

Ματσάρα ευρωπαϊκού επιπέδου στη Νέα Σμύρνη. Ο (καλύτερος) Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον (πάντα άξιο) Εργοτέλη, με γκολ και πλούσιο θέαμα και από τις δύο ομάδες. Γκολάρα από τη σέντρα από τον Ριέρα, ισοφάρισε ο Φραγκουλάκης (επίσης γκολάρα). Ο Κουμορζί έδωσε το προβάδισμα για να ισοφαρίσει στο 90φεύγα ο Σίλβα.

Στα υπόλοιπα ματς. Γιάννενα και Άρης έμειναν στο 0-0. Εγώ πάντως ποντάρω στον Άρη πως φέτος θα κάνει τη διαφορά!

Στη Κρήτη ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν 1-1, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με φάσεις και ρυθμό. Το σκορ άνοιξαν οι Περιστεριώτες με αυτογκόλ του Μπουλούτ στο 10’ και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Γεωργίου στο 75’.

Επόμενη “Αγωνιστική”:

ΟΜΑΔΑ Β – ΟΦΗ
ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΟΜΑΔΑ Α – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
SΚODA ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ
EΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΟΚ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;