Έλληνας χάκερ παγκοσμίου φήμης στα χέρια της Αστυνομίας!

Είναι μόλις 18 χρονών και έχει ήδη επικηρυχθεί από FBI και Interpol! Φυσικά και δεν είναι ένας απλός χρήστης του ίντερνετ, αλλά και ούτε ένας απλός χάκερ. Αυτά που κατάφερε ο Έλληνας χάκερ από το Μπραχάμι σε αυτή την ηλικία, θα τα ζήλευαν πολλοί άλλοι χάκερς.

Δεν είχε προλάβει καλά καλά να γνωρίσει την εφηβεία και στα 16 του χρόνια έκανε επίθεση στην Interpol, η οποία τον επικήρυξε αμέσως. Ύστερα, θέλησε να συνεχίσει τις επιθέσεις και δε φοβήθηκε να χτυπήσει τις Γαλλικές και Αμερικάνικες Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να επικηρυχθεί και από το FBI!

Εκτός των επιθέσεων προς δύσκολους αντιπάλους, ο χάκερ έκλεβε διάφορες πληροφορίες όπως αριθμούς και κωδικούς πιστωτικών καρτών και από απλούς πολίτες. Ο τρόπος που το πετύχαινε αυτό ήταν μέσω μίας toolbar. Όσοι την κατέβαζαν και την εγκαθιστούσαν, έδιναν αυτόματα πρόσβαση στο χάκερ σε όλα τα αρχεία τους.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε και έπιασε τον ηλεκτρονικό κλέφτη, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν διάφορα πράγματα όπως πιστωτικές κάρτες, μετρητά, μετοχές και λευκές πιστωτικές κάρτες για μελλοντική χρήση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;