Όταν το tvxs χρειάζεται τη βοήθειά μας

Λοιπόν το άρθρο που ακολουθεί, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Παρακολουθώντας την blogόσφαιρα από κοντά το τελευταίο χρόνο, βαρέθηκα να ακούω συνέχεια κουβέντες από ξέμπαρκους (όχι ότι εγώ είμαι ο πιο σχετικός του είδους, αλλά σίγουρα πλέον θεωρώ, ότι έχω αποκτήσει μια σχετική εμπειρία) ” Έλα μωρέ, αυτοί εκεί στα blogs, βγάζουνε τον κ..λο τους από τις διαφημίσεις και κλαίγονται κιόλας”.

Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν πακέτα διαφημίσεων, αλλά όπως σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, έτσι και στο ίντερνετ, η λιτότητα είναι φανερή (όχι κιόλας ότι υπήρχαν εποχές που το ίντερνετ συγκρινόταν, σε πακέτα διαφημίσεων, με την τηλεόραση) και αυτό φαίνεται από το δημοσίευμα, που είδα σήμερα το πρωί στο tvxs.

Επρόκειτο για ένα άρθρο του εμπνευστή-δημιουργού του tvxs, Σ. Κούλογλου, τα σημαντικότερα σημεία του οποίου ήταν:

” Για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του Tvxs και να διατηρηθεί η ανεξαρτησία του από πολιτικά ή οικονομικά κέντρα, η βοήθεια των φίλων του είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Επιπλέον, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας τόσο για να βελτιώσουμε την ποιότητα της δουλειάς μας όσο και για να διατηρήσουμε τις ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στο Tvxs, οι οποίες απέχουν παρασάγγας από την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό διαδίκτυο.

Η οικονομική κρίση έχει περιορίσει ασφυκτικά τα διαφημιστικά έσοδα και οι πόροι μας εξαντλούνται. Με κριτήρια… ΔΝΤ το Tvxs θα έπρεπε να είχε κλείσει. Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι με τους οποίους ερχόμαστε καθημερινά σε (εικονική) επαφή, έχουν διαφορετική αντίληψη για την κοινωνία και για προοδευτικά κοινωνικά πειράματα όπως του Tvxs. Η συνέχισή του βρίσκεται στα χέρια σας!

Στην συνέχεια το post περιλαμβάνει το πως μπορεί ο καθένας να βοηθήσει το tvxs, καθώς επίσης και την κλήρωση που αυτομάτως μπαίνεις με την συμμετοχή σου στην στήριξη του tvxs.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι η προσωπική άποψη του καθενός για τις απόψεις του tvxs, αλλά αυτό που ξέρω με σιγουριά, είναι ότι blogs τόσο ελεύθερα, τόσο ξηγημένα (και ας είναι και αδόκιμος ο όρος) και τόσο ανιδιοτελή σαν το tvxs, δεν συναντάς εύκολα στην blogόσφαιρα. Εγώ πάντως θα στείλω ένα sms (άσε που μπορεί να κερδίσω και το ταξίδι).

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να βοηθήσεις βρίσκοντα εδώ.

Γιώργος Τ. (G_Lindermann_20)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
85'
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 82
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;