Το νέο C3

Μετά από 8 χρόνια κυκλοφορίας και 2 εκατομμύρια πωλήσεις, επιτέλους η Citroen αποφάσισε να προχωρήσει στην ανανέωση του δημοφιλούς super mini και στην κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου για το 2010

Από τις φωτογραφίες του νέου μοντέλου, διακρίνουμε την μοντέρνα και σπορτίβ σχεδίαση. Μεγάλα φωτιστικά σώματα, μάσκα – προφυλακτήρας σε ένα, τραπεζοειδής εισαγωγή αέρα, πανοραμικό παρμπρίζ (Zenith), είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Πάντως σε γενικές γραμμές, κανείς μπορεί να πει ότι συνεχίζει την σχεδιαστική άποψη του απερχόμενου μοντέλου και δεν είναι κάτι ξεκομμένο, όπως πχ το C4 με τη Xcara.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου δείχνουν μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση. Η χρήση υψηλότερης ποιότητας υλικών σε συνδυασμό με το ανανεωμένο design και το πανοραμικό παρμπρίζ, δημιουργούν ένα ευχάριστο και φωτεινό περιβάλλον στην καμπίνα του οδηγού, αυξάνοντας την αίσθηση της ευρυχωρίας.

Για το τέλος, το ολοκαίνουριο C3, πέρα από τα διάφορα gadgets USB, iPod, Bluetooth, θα είναι εξοπλισμένο και με οικολογική συνείδηση και με τους καινούριους βενζινοκινητήρες της Citroen με εκπομπές ρίπων κάτω από 100g/km

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;