Ψάρι με μυρωδικά και σαλάτα με τοματίνια και αβοκάντο
Το ψάρι μπαίνει στο τηγάνι με το αρωματικό λάδι και σε μερικά λεπτά είναι στο πιάτο, δίπλα στα ντοματίνια και το αβοκάντο.

Μερικές φέτες ψαριού, λίγα σαλατικά και στο πι και φι έχουμε φαγητό. Το ψάρι μπαίνει στο τηγάνι με το αρωματικό λάδι και σε μερικά λεπτά είναι στο πιάτο, δίπλα στα ντοματίνια και το αβοκάντο.

9′ προετοιμασία 11′ μαγείρεμα Σύνολο: 20′

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για το ψάρι με μυρωδικά και σαλάτα με ντοματίνια και αβοκάντο, ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι (προτιμότερο αντικολλητικό) σε μέτρια φωτιά τα 60 ml από το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού (ταιριάζει επίσης το φρέσκο εστραγκόν – αν βρούμε) και λίγο ροζ πιπέρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι τα φύλλα του μυρωδικού να γίνουν τραγανά.
  2. Μεταφέρουμε τα φύλλα με τρυπητή σπάτουλα σε απορροφητικό χαρτί. Ψήνουμε στο αρωματισμένο λάδι που έμεινε τις φέτες ψαριού σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν.
  3. Στο μεταξύ, για να φτιάξουμε τη σαλάτα, κόβουμε σε ένα μπολ τις ντομάτες ή τα ντοματίνια, το αβοκάντο σε κύβους, τα περιχύνουμε με 40 ml ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, αλατίζουμε και τα ανακατεύουμε.
  4. Σερβίρουμε το ψάρι με το λάδι του και τα φύλλα μυρωδικού και συνοδεύουμε με τη σαλάτα.

Πηγή: Γαστρονόμος

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
80'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
80'
2 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
'
66 - 50
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;