Τσικνοπέμπτη έρχεται, όπως και να το κάνουμε το τζατζίκι από το τραπέζι μας, δεν πρόκειται να λείψει. Δείτε λοιπόν μία συνταγή για γρήγορο, γευστικό και σπιτικό τζατζίκι!
Υλικά:
1 μέτριο (σε μέγεθος) αγγούρι
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 200gr
1 κουταλάκι του τσαγιού ξίδι
1 κουταλιά της σούπας λάδι
αλάτι, άνηθο
1,2 σκελίδες σκόρδο
Διαδικασία
Καθαρίζουμε το αγγούρι και το ξύνουμε στον τρίφτη του κρεμμυδιού.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το λιωμένο σκόρδο, το λάδι, το ξύδι και τέλος τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το τζατζίκι στο ψυγείο για δύο ώρες!
Καλή όρεξη!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Υπηρεσίες Εστίασης
Εποχιακή Εργασία
21-12-2023
Μυκονος
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
08-01-2024
Μαρούσι