Έλενα Τσαγκρινού: Οι φήμες περί εγκυμοσύνης και η αινιγματική απάντηση
Έλενα Τσαγκρινού: «Υπήρχε ένα θέμα υγείας. Όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού»

Στα Κύθηρα βρίσκεται η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον σύντροφό της, Dj Stephan, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους και κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο Instagram η τραγουδίστρια εξήγησε για ποιο λόγο ακύρωσε όλες τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις.

«Φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία. Είχαμε πάρα πολλά requests, απλά δεν σας ανέβασα ούτε το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας. Όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δεν άργησε να έρθει μήνυμα από follower της που έκανε λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη, το οποίο ανέφερε: «Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση».

Από την πλευρά της, η Έλενα Τσαγκρινού αναδημοσίευσε το μήνυμα που δέχτηκε και χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία, αρκέστηκε στο να χαμογελάσει στην κάμερα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες ο Dj Stephan έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εμφάνισής του με τον Sin Boy σε κλαμπ του Πειραιά μπροστά σε 2.000 άτομα, ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στο προφίλ του στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephan (@djstephan__)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;