Ποδηλατικό Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2012!

Τα δίκυκλα οχήματα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι έχουν τη τιμητική τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Εκτός από τους κατοίκους που θα ξεχυθούν στους δρόμους, θα μασκαρευτούν και τα ποδήλατα. Ο δήμος Θεσσαλονίκης καλεί τους καρναβαλιστές να συγκεντρωθούν την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, στις 19:00 το απόγευμα στην Πλατεία Χρηματιστηρίου, με τα ποδήλατά τους για να ζωντανέψουν την συνήθεια που φαίνεται να γίνεται θεσμός στην πόλη. 

Το θέμα της πρωτότυπης εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να ξεφεύγει από την επικαιρότητα  και τα όσα βιώνει η χώρα. Επειδή όμως το καρναβάλι είναι γιορτή χαράς όλα όσα πρόκειται να συμβούν αποτυπώνονται με χιουμοριστικό τρόπο. Η Μέρκελ θα έχει την τιμητική της καθώς και τις βόλτες τους με τα ποδήλατα θα κάνουν τα Λουκάνικα Φρανκφούρτης καθώς και τα Υποβρύχια που Γέρνουν. Κάθε καρναβάλι έχει και το δικό του βασιλιά καρνάβαλο, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις.

Η εκδήλωση θα κλείσει με φαγοπότι εν όψει και της Τσικνοπέμπτης, μουσική, χορό και πολλές εκπλήξεις. Με την εκδήλωση αυτή, η οποία πραγματοποιείται από τη Βιώσιμη Κινητικότητα καλούνται όλοι οι δημότες της Θεσσαλονίκης, ανεξαρτήτως ηλικίας και κινητικών δυσκολιών να παρευρεθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;