Οίκος Burberry: Παρουσίασε ρούχα στο Minecraft
Ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry και το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Minecraft ένωσαν τις δυνάμεις τους για την παρουσίαση μίας συλλογής ρούχων.

Ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry και το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι Minecraft ένωσαν τις δυνάμεις τους για την παρουσίαση μίας συλλογής ρούχων μέσα σε ένα παιχνίδι, δημιουργώντας ένα “σύμπαν Burberry x Minecraft” που ονομάζεται “Burberry: Freedom to Go Beyond” και μια σειρά ενδυμάτων περιορισμένης έκδοσης στον πραγματικό κόσμο.

Η ψηφιακή κολεξιόν που αποτελείται συνολικά από 15 ενδύματα και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει κομμάτια φτιαγμένα με το μονόγραμμα “Thomas Burberry”.

«Γεφυρώνοντας τον ψηφιακό και τον φυσικό κόσμο, το Burberry και το Minecraft ενθαρρύνουν τις κοινότητες να επιδείξουν την αυτοέκφρασή τους και να εξοπλίσουν τον σύγχρονο εξερευνητή με in-game skins και αντικείμενα δημιουργών χαρακτήρων, καθώς και μια capsule συλλογή περιορισμένης έκδοσης», ανέφερε ο οίκος μόδας Burberry σημειώνοντας πως η συνεργασία επιτρέπει στους καταναλωτές να βυθιστούν και πραγματικά και ψηφιακά σε ένα σύμπαν Burberry x Minecraft.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;