Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελουσών.

Τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, αφορούν έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Σύμφωνα με τις καταγγελίες γυναικών, ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008 και οι απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014 αντίστοιχα.

Οι δικαστές φέρεται να υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση, και να τον παρέπεμψαν σε δίκη, κρίνοντας πως «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ο Πέτρος Φιλιππίδης, κρίθηκε πως θα μπορούσε να επαναλάβει εκ νέου τα ίδια αδικήματα αν επέστρεφε στα επαγγελματικά του καθήκοντα, γεγονός που, σύμφωνα με το σκεπτικό προφυλάκισης του, συνάγεται από την «μακρά περίοδο δράσης του, από το 2008 έως και το 2014, κατά την οποία φέρεται εκμεταλλευόμενος τη θέση του σκηνοθέτη-θιασάρχη και ασκώντας εξουσία, να προχωρούσε σε πράξεις κατά της γενετήσιας αξιοπρέπεια σε βάρος των θυμάτων του».

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τον δικηγόρο του

«Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα», δήλωσε από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του ηθοποιού.

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;