5 τραγούδια για να αγαπήσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου
Τραγούδια για να μην ξεχνάς ποτέ ότι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου.

Μερικές φορές δε νιώθουμε καλά, όχι απαραιτήτως επειδή συμβαίνει κάποιο άσχημο γεγονός στην ζωή μας, αλλά λόγω των σκέψεών μας. Μας κατακλύζουν αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό μας, όπως ότι δεν είμαστε αρκετά όμορφοι, έξυπνοι, καλοί ή γενικώς ότι δεν είμαστε αρκετοί ή αρκετές.

Εκείνες τις στιγμές που αυτές οι σκέψεις γεμίζουν το μυαλό μας, η μουσική είναι εκεί για να μας βοηθήσει σαν ένας φίλος που μας λέει να πιστέψουμε λίγο περισσότερο στον εαυτό μας και να απομακρύνει όλο τον αρνητισμό μακριά μας.

Ας δούμε λοιπόν μερικά τέτοια τραγούδια!

1. Born this Way – Lady Gaga

Ένα από τα πιο ωραία και ανεβαστικά τραγούδια που πρεσβεύουν την αγάπη για τον εαυτό σου, όπως και να είναι αυτός, είναι το “Born this Way”. Το “Born this Way” δεν είναι ένα τραγούδι που παροτρύνει τους ανθρώπους να αγαπούν τον εαυτό τους μόνο αν νιώθουν λίγο πεσμένοι, αλλά και σε περιπτώσεις που ακόμη και το κοινωνικό σύνολο δεν μπορεί να αποδεχθεί την διαφορετικότητά τους.

Αγαπημένος στίχος: I’m beautiful in my way, ’cause God makes no mistakes. / I’m on the right track baby, I was born this way

2.F**kin’ Perfect – Pink

Πολλές φορές τα πρότυπα ομορφιάς (και όχι μόνο) κάνουν πολλούς ανθρώπους να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους. Νιώθουν άσχημοι και απωθητικοί, με αποτέλεσμα να οδηγούνται ακόμη και σε ακραίες συμπεριφορές, που είναι επιβλαβείς για τον εαυτό τους, όπως φαίνεται και στο videoclip. Η Pink μέσω του τραγουδιού θέλει να πει ότι τα αρνητικά σχόλια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα και παντού. Οπότε, την επόμενη φορά που θα νιώσεις άσχημος/ άσχημη να θυμάσαι ότι είσαι τέλειος ή τέλεια.

Αγαπημένος στίχος:  Pretty pretty please, if you ever, ever feel like you’re nothing/ You’re fuckin’ perfect to me!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
40'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
40'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
50 - 49
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;