Αγίου Βαλεντίνου 2020: 5 ξένα τραγούδια για να αφιερώσεις στο άλλο σου μισό
Τα πιο ρομαντικά τραγούδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

H πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πλησιάζει και ίσως θέλεις να μπεις σε ρομαντικό mood. Είτε ψάχνεις ποιο τραγούδι θα αφιερώσεις στο άλλο σου μισό, είτε θέλεις να φτιάξεις μία ρομαντική playlist για να την δώσεις στον ή στην σύντροφό σου, είτε απλώς θέλεις να ακούσεις τα πιο γλυκά ζευγαροτράγουδα βρε παιδί μου παρακάτω σου έχουμε 8 υπέροχες επιλογές.

Ας τις απολαύσουμε!

1. Every breath you take – The  Police

Ένα από τα πιο ερωτικά τραγούδι που δηλώνει ξεκάθαρα την αγάπη που έχεις για το πρόσωπο με το οποίο είστε σε σχέση.  Αν μάλιστα είσαι fan των 80s, τότε εδώ σε έχουμε.

Το συγκεκριμένο τραγούδι γράφτηκε μάλιστα από τον Sting για την τότε νέα του σχέση με την Trudie Styler. Το πρόβλημα ήταν πως τότε ο Sting ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό, γειτόνισσα και κολλητή της Trudie, Frances Tomelly. Η σχέση με την Trudie δεν αντιμετωπίστηκε θετικά και έτσι ο ίδιος για να αποφύγει την κριτική έφυγε στην Καραϊβική για διακοπές, όπου έγραψε ένα από τα πιο ρομαντικά τραγούδια ever.

Αγαπημένο στίχος: Oh can’t you see, you belong to me/ How my poor heart aches with every step you take

2. Perfect – Ed Sheeran

Το Perfect του Ed Sheeran είναι ένα από τα πιο ρομαντικά τραγούδια του τραγουδιστή και αξίζει μία θέση στην playlist του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Ed Sheeran άλλωστε έγραψε το συγκεκριμένο για την κοπέλα και μετέπειτα αρραβωνιαστικιά του, με την οποία γνωρίζονταν από το σχολείο, αλλά τα έφτιαξαν μετά από χρόνια όταν ξανασυναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη που αυτή δούλευε.

Αγαπημένος στίχος:  But darling, just kiss me slow, your heart is all I own/ And in your eyes, you’re holding mine

3. Fallin’ All in You – Shawn Mendes

Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν κρύβει κάποια ρομαντική ιστορία από πίσω του, αλλά οι στίχοι του περιγράφουν πολύ όμορφα το συναίσθημα του έρωτα που έρχεται απρόσκλητος στην ζωή κάποιου και την… ομορφαίνει!

Αγαπημένος στίχος:  You are bringing out a different kind of me/ There’s no safety net that’s underneath, I’m free/ Fallin’ all in

4. All of me – John Legend

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την σχέση του John Legend με την σύζυγό του, ενώ ο ίδιος έχει μάλιστα δηλώσει ότι αυτό που εννοεί στο τραγούδι είναι ότι αν είσαι ερωτευμένος και επικοινωνείς ουσιωδώς με τον άλλον. τότε ακόμη κι όταν εγκαταλείπεις ορισμένα πράγματα, κερδίζεις άλλα. Όσον αφορά το video clip, γυρίστηκε στην Ιταλία λίγες ημέρες πριν τον γάμο του ζευγαριού.

Αγαπημένος στίχος: All of me loves all of you

5. Crazy in Love – Beyonce ft Jay Z σε cover της Sofia Karlberg

Το original τραγούδι ανήκει στην Beyonce και τον Jay Z που την περίοδο κατά την οποία το κυκλοφόρησαν ήταν απλώς σε σχέση. Μάλιστα ο Jay Z, που είχε αναλάβει το rap κομμάτι της υπόθεσης φαίνεται ότι μπήκε τελευταία στιγμή μετά από παράκληση της Beyonce ένα βράδυ πριν παραδώσει το album. Μερικά χρόνια αργότερα το η ταινία “50 shades of grey” δανείστηκε το τραγούδι αλλάζοντας το και κάνοντάς το λίγο πιο αργό.

Το παρακάτω cover φυσικά δεν έπαιξε στην ταινία, αφού ανήκει σε μία Σουηδο – Μαροκινή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσω του YouTube καταφέρνοντας να φτάσει στο νούμερο 55 των Βρετανικών charts. Και κατά τη γνώμη μας καλά έκανε, αφού απογείωσε κυριολεκτικά το κομμάτι!

Αγαπημένος στίχος:  I look and stare so deep in your eyes/I touch on you more and more every time/ When you leave, I’m begging you not to go

Δείτε ακόμη:Αγίου Βαλεντίνου 2020: 4 ξένες ταινίες για να δεις την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
7'
71 - 63
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
5'
4 - 8
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;