Survivor 2019: Ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;
Μάθε ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτή από το Survivor 2019!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2019 είδαμε τα αγωνίσματα ασυλίας, αλλά και το συμβούλιο του νησιού που έβγαλε τους υποψήφιους παίκτες για αποχώρηση! Κι αυτή τη φορά ήταν Έλληνες, οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Στον πρώτο αγώνα είδαμε να κερδίζει η μαύρη ομάδα, οπότε είχαν ένα πλεονέκτημα όσον αφορά το δεύτερο αγώνισμα. Ωστόσο και η άσπρη ομάδα ήθελε πάρα πολύ τη νίκη. Κι όπως ξέρουμε, το Survivor 2019 έχει πολλές ανατροπές.

Παρόλο που ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι, τελικά το αποτέλεσμα δεν ανατράπηκε! Η μαύρη ομάδα πήρε και τη δεύτερη νίκη και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, χωρίς κανένα άγχος.

Σε αντίθεση με την άσπρη ομάδα που θα έπρεπε να υποδείξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ανακοινώσει, ήδη, από το βράδυ του Σαββάτου, ότι αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει ένας από τους Έλληνες παίκτες. Οπότε, οι επιλογές ήταν περιορισμένες.

Καθώς, ο Νίκος Κοσμάς και η Αφροδίτη Σκαφίδα δεν μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, γιατί έχουν εξασφαλίσει ασυλία μέχρι την ένωση, λόγω των νικών τους στα symbol games! Και στη διάθεση των παικτών ήταν μόνο οι Ρία Κολοβού, Τόνι Σταυράτης και Κυριάκος Πελεκάνος.

Τελικά, οι δύο παίκτες που ψηφίστηκαν και είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τόνι Σταυράτης και ο Κυριάκος Πελεκάνος. Οι δύο τους διατέθηκαν στη δικαιοδοσία του κοινού για το ποιος θα αποχωρήσει!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο με τις προμήθειες φαγητού;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
4'
32 - 23
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;