Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και η δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Να τι θα φέρει στο ζώδιό σου η καινούρια εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019 και η δεύτερη Πανσέληνος στον Ζυγό

Κλείνοντας κύκλους σχέσεων

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα συγκυρία έχει αυτή η Άνοιξη. Ξεκίνησε με την Εαρινή Ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, με μία λαμπερή Πανσέληνο στον Ζυγό και λίγο προτού φύγει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού, έχουμε μία δεύτερη Πανσέληνο.

Σε κρίσιμη μοίρα η πρώτη, όπως είχαμε περιγράψει, σε αναιρετική μοίρα η δεύτερη που σχηματίζεται την 19η Απριλίου, λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η Πανσέληνος όπως έχουμε ήδη περιγράψει, είναι η αντίθεση μεταξύ Ηλίου (φύση και θέληση για ατομική προβολή) και Σελήνης (ψυχισμού και εσωτερικών αναγκών). Στα ζώδια του Κριού και του Ζυγού ακόμη μία φορά προβάλλεται επιτακτικά η ανάγκη να κάνουμε φέρουμε σε θέση και αντίθεση τον εαυτό μας προς τους άλλους που μας περιβάλλουν.

Κατά συνέπεια, περισσότερο από ό,τι σε άλλα ζώδια, η Πανσέληνος αυτή κρίνει και προτάσσει την ανάγκη της γεφύρωσης της απόστασης μεταξύ των ανθρώπων. Οι διαφορές μας, οι αντιλήψεις, οι συνήθειες ζωής, θα ήταν καλό να μην μας στέκονται εμπόδιο.

Στην τελευταία ζωδιακή μοίρα όμως του άξονα Κριού και Ζυγού, υπάρχει εξασθένηση των δυνατοτήτων κάποιων σχέσεων.

Μήπως πρέπει να τολμήσουμε, να γίνουμε άμεσοι στις αποφάσεις, να αφήσουμε πίσω ό,τι είναι δίχως νόημα και προοπτική;

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας και της άμεσης συνεννόησης.

Με τον ωροσκόπο στον Λέοντα ο χάρτης της Πανσελήνου, τονίζει την ανάγκη να λάμψουμε και να χαρούμε δημιουργώντας όμορφες σχέσεις ή απελευθερώνοντας τους δεσμούς που δεν εμπεριέχουν χαρά και δημιουργικές στιγμές.

Το Μεσουράνημα στον Ταύρο, προτάσσει την ικανοποίηση των αισθήσεων, την σταθερότητα και την ασφάλεια.

Ο Άρης στους Διδύμους, προσφέρει ευέλικτη δράση και πολλές επιλογές. Σε μας έγκειται προς ποια κατεύθυνση θα προχωρήσουμε.

Αρκετοί αστεροειδείς στολίζουν τον χάρτη της Πανσελήνου, αλλά θα σταθώ σε συγκεκριμένους:

Ο αστεροειδής Υγεία είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σε δύο ημέρες θα τους συναντήσει ο Ήλιος. Ό,τι είναι νοσηρό πρέπει να απομακρυνθεί πάραυτα και να προχωρήσουμε απαλλαγμένοι από αυτό.

Ο αστεροειδής Πανάκεια είναι σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους. Θα αναφερθώ σε ημερήσιο θέμα σ’ αυτόν. Όμως περιγράφει τις πολλαπλές επιλογές για να βρεθεί ίαση σε ό,τι μας έχει ταλαιπωρήσει.

Ο αστεροειδής Θέμις είναι σε αντίθεση προς τον Πλούτωνα και κοντά στον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Η Δικαίωση θα διώξει τις σκοτεινές πτυχές και η καρμική ανταμοιβή θα φέρει την ισορροπία στην ευαίσθητη αυτή Πανσέληνο.

Η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου, σύμφωνα με τον σημαντικό δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, περιγράφει την δυνατότητα της κατανόησης, της αντικειμενικής προσέγγισης σε αιώνιες αλήθειες, την πνευματική διάσταση με απτή λογική.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Θετικά: Σίγουρα πρωταγωνιστές της Πανσελήνου και διαρκώς ανυπόμονοι, κινδυνεύετε να αντιδράσετε άμεσα και δίχως σκέψη σε κάθε δύσκολη αντιπαράθεση. Αλλά σας φέρνει εντάσεις και μία αναστάτωση και θα πρέπει να την διαχειριστείτε με την ετοιμότητα που σας διακρίνει στις δύσκολες ώρες. Είστε σε μία διαρκή αναζήτηση νέων προοπτικών, ενδεχομένως αλλάζοντας συνεργάτες και έχοντας κοντά σας λίγα αλλά πολύ πιστά άτομα. Μία έκπληξη στην καριέρα σας, θα σας αλλάξει πορεία. Αν έχετε εργαστεί πολύ για ένα έργο, έχετε την ευχέρεια να διακριθείτε τώρα. Ένα καταξιωμένο πρόσωπο θα σας στηρίξει και θα συνεχίσετε να οραματίζεστε «το αύριο».

Αρνητικά: Αλλαγές σας δημιουργούν δυσκολία στην ισορροπία που είχατε στη ζωή και στα βασικά σας θέματα, σας ταράζουν. Μην χάσετε την ετοιμότητά σας. Η λύση θα είναι να αναζητήσετε ελιγμούς και να προσαρμοστείτε σταδιακά στις νέες προκλήσεις, είναι μία άσκηση υπομονής και νου, που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά. Η σχέση σας περνά από κρίση, γι’ αυτό μην θίγετε τις ευαισθησίες ο ένας του άλλου. Χειριστείτε με λεπτότητα της διαφωνίες.

Ταύρος

Θετικά: Ευτυχώς υπάρχουν συνθήκες με την Πανσέληνο στον Ζυγό, που ευνοούν την έμπνευση, την συνεργασία, αλλά και ενδυνάμωση της δράσης σας, ειδικά αυτή την τεταμένη περίοδο. Ο οραματισμός, η αναζήτηση νέων σχεδίων, θα σας κάνει γόνιμους, με στόχους που ενδεχομένως αλλάζουν, αλλά δεν σας προκαλούν δέος. Συγκεντρωθείτε σε ένα βασικό σχέδιο και επιμείνετε σ’ αυτό! Κάποιος άνθρωπος με έμπνευση και πνευματική δύναμη, θα σας βοηθήσει με τις συμβουλές του και θα σας προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Καλό θα είναι να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και να αισθανθείτε ασφάλεια με όσους έχουν κατανόηση.

Αρνητικά: Θα βιώσετε ένταση και εσωτερική αγωνία. Αλλάζοντας την στάση σας, απομακρύνεστε και θωρακίζεστε. Αποφύγετε να μοιράζεστε την συναισθηματική σας ζωή, με άλλους, όπως και τα δημιουργικά σας όνειρα. Μην ριψοκινδυνέψετε μία σταθερή σχέση για εγωιστικούς λόγους.

Δίδυμοι

Θετικά: Σίγουρα μπορείτε να κινηθείτε εκπληκτικά γρήγορα, κυρίως για να προωθήσετε με ευστροφία τα σχέδιά σας, κάνοντας τις κατάλληλες προσαρμογές και πιθανότατα, αγγίζοντας περισσότερες από μία κατευθύνσεις επιλογών. Έτσι να διατηρήσετε μία σχετική ισορροπία στην ζωή σας αλλά και τον ενθουσιασμό, πως παρά τις δυσκολίες εδώ και ένα χρόνο περίπου, έχετε την ευκαιρία μίας νέας αρχής. Οι αγαπημένοι σας, θα είναι πηγή έμπνευσης για σας και μία θετική ενθαρρυντική παρουσία, αν και τα σχόλιά τους θα σας κουράζουν κάποιες φορές. Φίλοι έρχονται ξαφνικά και προτείνουν ιδέες που σας εντυπωσιάζουν. Μην βιαστείτε όμως να τις υιοθετήσετε. Κάποιοι από αυτούς επιδιώκουν να σας χειραγωγήσουν.

Αρνητικά: Δεν αντέχετε πίεση από τις κοινωνικές υποχρεώσεις! Αποφύγετε παράπονα και την κριτική που δυσκολεύει τις σχέσεις. Θα ήταν καλό να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες αυτή την εποχή από το περιβάλλον του κύκλου σας, Ασχοληθείτε με την Τέχνη ή μία έμπνευση. Ας εστιάσετε την προσοχή στα βασικά και ουσιαστικά και θέτετε όρια στις σχέσεις που σας θλίβουν.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
73 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;