Αυτές οι τροφές έχουν περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι
Το πορτοκάλι είναι μια κλασική αξία, αλλά μπορείς να βρεις πολλές εναλλακτικές πηγές βιταμίνης C!

Ο φυσικός χυμός πορτοκάλι είχε ανέκαθεν την πρωτοκαθεδρία βιταμίνης C στην καθημερινή μας διατροφή και τον καταναλώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, προκειμένου να μη χάνουμε τις βιταμίνες του.

Η εποχή που διανύουμε αυτή τη στιγμή είναι μια περίοδος ιώσεων και γρίπης, πράγμα που μας κάνει να αναζητούμε την απαραίτητη διατροφική ενέργεια, προκειμένου να αντέξουμε το έντονο κρύο και τις δυσάρεστες συνέπειές του στον οργανισμό μας.

Ως γνωστόν, η βιταμίνη C αποτελεί ένα από τα θρεπτικότερα συστατικά για την υγεία μας και όντως περιέχεται στο πορτοκάλι.

Ωστόσο, ποιες άλλες τροφές είναι εξίσου ή περισσότερο πλούσιες σε βιταμίνη C απ’ το αγαπημένο μας, κλασικό πορτοκάλι;

Ιδού, λοιπόν:

1. Μπρόκολο

2. Φράουλες

3. Κόκκινες πιπεριές

4. Ακτινίδιο

5. Κουνουπίδι

6. Παπάγια

7. Μάνγκο

8. Ανανάς

9. Γκουάβα

10. Λαχανάκια Βρυξελλών

Δες κι αυτό: Αυτός ο χυμός είναι πιο ωφέλιμος κι απ’ το φυσικό χυμό πορτοκάλι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;