ΚΕΑ Απριλίου 2018: Ξεκινά η πληρωμή - Τι πρέπει να κάνουν όσοι δε δουν τα χρήματα;
ΚΕΑ Απριλίου 2018: Δείτε αναλυτικά!

Σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου, ξεκινά η πληρωμή στους δικαιούχους για το ΚΕΑ Απριλίου 2018. Τα χρήματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται στους λογαριασμούς τους και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από ΑΤΜ, ενώ από αύριο πια, 27 Απριλίου, θα είναι διαθέσιμα και στα γκισέ των τραπεζών.

Όπως πάντα, η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Μάθε περισσότερα για τα επιδόματα 2018 που δικαιούσαι εδώ!

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και οι “ξεχασιάρηδες” που δε θα δούν να τους πιστώνεται το ποσό για το ΚΕΑ Απριλίου 2018! Παρότι θα μπορούσαν να δικαιούνται το βοήθημα, δε θα το λάβουν. Μιλάμε φυσικά για όσουν ξέχασαν ή αμέλησαν να ανανεώσουν τις αιτήσεις τους. Οπότε θα χορηγηθεί σε δικαιχούς των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν και έχουν υποβληθεί το αργότερο έως τις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή, στο keaprogram.gr. Έτσι δε θα “χάσουν” ξανά την πληρωμή και θα ξαναμπούν στον κατάλογο των δικαιούχων.  Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:

  • Δελτίο Ταυτότητας
  • Α.Φ.Μ. αιτούντα
  • Α.Μ.Κ.Α. αιτούντα
  • Φωτοτυπία ΙΒΑΝ τραπέζης δικαιούχου.
  • E–mail, αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας.
  • Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ
  • Αριθμός Μητρώου ΟΑΕΔ και ημερομηνία εγγραφής στον ΟΑΕΔ (για ανέργους)
  • Έντυπο Συναίνεσης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το www.keaprogram.gr ή να το προμηθευτείτε από τα σημεία υποβολής αιτήσεων) με συμπληρωμένο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα πρόσωπα του νοικοκυριού (δεν απαιτείται έντυπο συναίνεσης για τροποποίηση αίτησης) και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά της αίτησης (π.χ. άδεια διαμονής, ληξιαρχική πράξη γέννησης ή θανάτου, τελεσίδικη δικαστική απόφαση διαζυγίου, μόνιμη ή προσωρινή δικαστική επιμέλεια τέκνου, αγοράς ακινήτων ή ηλεκτρονικό μισθωτήριο σε περίπτωση ενοικίασης.)

Σημειώνεται, πως όσον αφορά το ΚΕΑ Απριλίου 2018, που θα χορηγηθεί σε 285.230 δικαιούχους ενώ αφορά συνολικά 610.000 άτομα, το ποσό συνολικά ανέρχεται στα 62.864.376 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
45'
0 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
4'
61 - 61
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;