Το ιδανικό burger προκύπτει μέσα από έναν απλό τύπο!
Ένα από τα πιο νόστιμα και αμαρτωλά πράγματα στον πλανήτη είναι τα burgers!
Μπορείς να τα βρεις παντού και να τα γεμίσεις με ότι λαχταρά η ψυχή σου μέσα έτσι ώστε να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου και να χαρίσεις στον εαυτό σου γευστικούς οργασμούς!
Ήξερες όμως πως υπάρχει μαθηματικό τύπος γαι αυτό το έδεσμα; Και όμως!
Ο επιστήμονας γευσιγνωσίας, Δρ. Στιούαρτ Φάιρμοντ αναλύει τον τύπο για το ιδανικό burger που είναι ο εξής:
- Το μπιφτέκι να ζυγίζει 120 γρ. και να έχει πάχος 1,5 εκατ.
- 2 φέτες τομάτας – 1 εκατ. και 10 γρ. εκάστη-
- 9γρ. Μαρούλι
- 13 γρ. ροδισμένα κρεμμύδια ή ίση ποσότητα τυριού
- 6 γρ. Κέτσαπ, η οποία πρέπει να απλωθεί ομοιόμορφα.
Επίσης αναφέρει πως το μπιφτέκι θέλει ψήσιμο στο γκριλ αντί για φούρνο ή τηγάνι.
Δες και αυτό: Foodporn lovers του κόσμου ενωθείτε και ας απολαύσουμε μαγειρικές οπτασίες! (photos)
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
19-12-2023
Βούλα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Χαλάνδρι
1.500
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..