Ο απόλυτος οδηγός για να βάψετε τα μαλλιά σας στο σπίτι και να βγούν ΤΕΛΕΙΑ
Απόκτησε μαλλιά κομμωτηρίου απο το σαλόνι... του σπιτιού σου!

Θέλεις να φρεσκάρεις το λούκ σου αλλα δεν σου περισσέυει μία και στεναχωριέσαι; Δεν υπάρχει λόγος! Το κομμωτήριο θα έπρεπε να αποτελεί λύση μόνο για δραστικές αλλαγές που απαιτούν μια τεχνογνωσία και εξειδικευμένα προϊόντα πχ απο μάυρο σε ξανθό, και όχι για ένα απλό “πάτημα” το οποίο μπορείς να το κάνεις και μόνη σου. Τσέκαρε 5 tips για να πετύχεις… κομμωτηριακό αποτέλεσμα στην βαφή σου απο την άνεση του σπιτιού σου!

1. Γίνε… “λέτσος”!

Η πρώτη και πιο δυνατή συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι 3 μέρες πρωτού βάψεις τα μαλλιά σου, να τα αφήσεις άλουστα. Αλήθεια. Και ο λόγος είναι πολύ απλός αλλα ταυτόχρονα βαρυσήμαντος! Τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής θα λειτουργήσουν ως γραμμή άμυνας ενάντια στην φθορά της τρίχας που προκαλεί η αμμωνία της βαφής, επιτρέποντας την “είσοδο” του χρώματος αλλα αποτρέποντας τις βλαβερές ουσίες να καταστρέψουν την δομή της τρίχας σου! Επιπλέον θα υποστείς λιγότερο απο το φυσιολογικό τσούξιμο και θα αποφύγεις σενάρια ξηροδερμίας και πιτυρίδας! Αξίζει λοιπόν; Ε ναι αξίζει!

2. Επέλεξε ενα πρακτικό χρώμα- Λέμε όχι στις ακρότητες.

Αν επιλέξεις να βάψεις τα μαλλιά σου στο σπίτι, μην επιδιώξεις να αλλάξεις χρώμα που να είναι 2 τόνους πιο ανοιχτό. Θα βγεί τελείως αλλοπρόσαλλο. Το σκούρο απο την άλλη είναι πιο safe. Στο κομμωτήριο αυτό γίνεται με ανάμειξη χρωμάτων πολλές φορές, κι εσείς δεν θα μπορέσετε εύκολα να το πετύχετε.

3. Keep calm- cool hair don’t care!

Άν σου βγεί λίγο πιο σκούρο απ’ ότι περίμενες, μην τρελαθείς! Απεναντίας, είναι καλό γιατι θα υπάρχει μεγαλύτερη καλυπτικότητα στα μαλλιά σου και με τα λουσίματα το αποτέλεσμα θα είναι όχι μόνο ομοιόμορφο αλλα και θεαματικό! Σαν να βγήκες απο κομμωτήριο!

4. Timing is everything.

Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τον χρόνο αναμονής και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Μην επιχειρήσεις διαφόρων ειδών αλχημείες- δεν θα πιάσουν τόπο. Άν κάτσει η βαφή παραπάνω ώρα στα μαλλιά σου, θα αρχίσει να προκαλείται φθορά και αν μείνει λιγότερο θα είσαι σαν παρδαλή κατσίκα. Δεν νομίζω να επιδιώκεις τέτοιο λούκ!

5. Άν λερωθείς, μην αγχωθείς!

Άν έκανες το κολπάκι με την βαζελίνη η το ελαιόλαδο σε μέτωπο, αυτιά και αυχένα και παρόλα αυτά κατάφερε κατα κάποιο τρόπο η βαφή να διεισδύσει, μην τρελαίνεσαι. Υπάρχει ενα πολύ παλιό κόλπο που μοιράζονται οι μεγάλες γυναίκες beauty guru που τις έχει σώσει ούκ ολίγες φορές απο λούκ… δαλματία! Ίσως είναι η μόνη περίπτωση που το κάπνισμα… κάνει καλό! Βγάλε απο το τασάκι τα αποτσίγαρα μέχρι να μείνει μονάχα η στάχτη. Βούτα στη συνέχεια μέσα σε αυτό ενα νωπό βαμβάκι, να μην στάζει όμως για να διατηρηθεί μια σχετική “αγριάδα” στην τριβή και ξεκίνα τρίψιμο με απαλές κυκλικές κινήσεις. Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν σε χρόνο dt!

 

Δες επίσης! 5 συμβουλές για να είναι τα μαλλιά σου λαμπερά 24/7!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
6'
54 - 39
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;