10 πράγματα που μπορούν να κάνουν οι φοιτητές στην Πάντειο
Η Πάντειος δεν αφήνει περιθώρια για βαρεμάρα και δικαιολογίες!

Νομίζω πως η Πάντειος παίρνει το βραβείο σε οτι αφορά ποικιλία και ιδιαιτερότητα δραστηριοτήτων δεδομένου του οτι πρέπει να κάνεις διπλό scroll στη σελίδα τους για να φτάσεις στο τέλος της λίστας!

Πέρα απο τις κλασικές δραστηριότητες που μπορεί να ασχοληθεί κανείς στον χώρο του πανεπιστημίου του, δες παρακάτω τα πιο ενθουσιώδη και ιδιαίτερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στο Γυμναστήριο Παντείου Πανεπιστημίου, και όχι μόνο!

1. Aikido.

Ναι, μπορείς να κάνεις μαθήματα Aikido. Ουάου. Σε περίπτωση που δεν γνώριζες περι τίνος πρόκειται, το Aikido είναι μια Ιαπωνική τέχνη που υπόσχεται να μας δείξει το “Δρόμο της Αρμονίας”.

Είναι αρκετά διαδεδομένη τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα. Παρόλο που θεωρείται πολεμική τέχνη, δεν έχει επιθετική μορφή. Αποτελεί μία μορφή άσκησης που εξασκεί τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα μας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί στην καθημερινότητα μας και να αποκομίσουμε πολλά οφέλη.

Η λέξη είναι σύνθετη και αποτελείται από τρεις συλλαβές. H συλλαβή ΑΙ, στα Ιαπωνικά σημαίνει ένωση, ειρήνη και αρμονία. Η δεύτερη συλλαβή (ΚΙ), σημαίνει ψυχή και πνεύμα, ενώ η τρίτη δρόμος.

Related image

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
5'
22 - 41
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
33 - 23
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;