Το νέο viral φαινόμενο είναι ένας Τούρκος σεφ που ξέρει να κόβει ιδιαίτερα αισθησιακά το κρέας και να ρίχνει το αλάτι με μοναδική τσαχπινιά!
Ο Nusret Gökçe είναι ένας “παθιασμένος” σεφ και ιδιοκτήτης ενός διάσημου steakhouse που ονομάζεται “Nusr-et”. Το “”Nusr-et” έχει 6 υποκαταστήματα σε Τουρκία και Ντουμπάι και έχει κάνει το catering εκδηλώσεων διάσημων καλλιτεχνών όπως ο Antonio Banderas και ο Tommy Hilfinger.
Αυτό που διαφοροποιεί τον συγκεκριμένο σεφ από τους υπόλοιπους είναι η εμφάνιση, το στυλ του, ο τρόπος που κινείται και ο τρόποτς που μαγειρεύει. Αρχικά, μοιάζει με παράνομο παιδί του Τζόνι Ντεπ και μια σχολής μαγειρικής.
Όμως, το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το κρέας. Γι’ αυτόν δεν είναι απλά μπριζόλες, είναι έρωτας.
Αν δεν μας πιστεύεις, δες τα όλα στα βίντεο που ανεβάζει ο ίδιος στο Instagram!
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης nusr_et (@nusr_et) στις
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Marketing
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Αθήνα
Χωρίς κατηγορία
Πλήρης Απασχόληση
15-03-2024
Αθήνα