Το BlogChannel.gr στην Διεθνή Επιστημονική Διημερίδα του Α.Π.Θ

Το πρώτο ελληνικό online κέντρο πολυμέσων, θα παρευρεθεί τη Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2008, στην Διημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με το Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο αντίστοιχα στην Αθήνα.

Τίτλος της εκδήλωσης: «Συμμετοχική Δημοσιογραφία: Blog και Νέα Μέσα», θέμα που δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το ΒlogChannel.gr, το οποίο έχει ως στόχο να γίνει συνείδηση στους Έλληνες η έννοια της “Δημοσιογραφίας των Πολιτών”. Την εκδήλωση αξίζει να την παρακολουθήσετε, γιατί θα λάβουν μέρος πολλοί και αξιόλογοι ομιλητές, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον Dan Gilmor.

Ομάδα του καναλιού, θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την παρακολούθηση αλλά και κάλυψη του γεγονότος, ενώ θα γίνει και προσπάθεια ζωντανής προβολής ολόκληρης της εκδήλωσης, μέσα από το live streaming του καναλιού, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το υλικό θα συγκεντρωθεί και θα μονταριστεί σε εκπομπές, οι οποίες θα προβληθούν μέσα από τη σελίδα του BlogChannel.

[Πηγή: BlogChannel.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
46'
1 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
53'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
0'
69 - 74
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;