Wikileaks | Δείτε τι δήλωσε μητέρα του Τζούλιαν Ασάντζ

Η μητέρα του Τζούλιαν Ασάντζ, Κριστίν δήλωσε πως ανησυχεί για το παιδί της, διότι έχουν στραφεί εναντίον του κολασιαίες δυνάμεις. Η γυναίκα μιλάει για πρώτη φορά και λέει πως οι κατηγορίες του βιασμού, για τις οποίες ο γιος της κρατείται στην Αγγλία δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Παραδέχτηκε πως ανησυχεί πολύ για το τι περιμένει το παιδί της. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως “Κάθε φορά που αναφέρεται στις ειδήσεις το όνομά του κολλάω στην οθόνη για να δω αν είναι καλά. Αυτές οι κολοσιαίες δυναμεις είναι αποφασισμένες να τον σταματήσουν και δεν προκειται να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες“.

Υποστηρίζει ωστόσο τα όσα έκανε ο γιος της και αναφέρει πως “Είναι γενναίος. Πολλοί άνθρωποι δεν θα άντεχαν την πίεση που υφίσταται“.

Σε συνομιλία της, με τους υποστηρικτές του γιου της Τζούλιαν τους κάλεσε να μην παίρνουν τις ελευθερίες που απολαμβάνουν ως δεδομένες. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως “Άνθρωποι έχασαν τις ζωή τους για να τις έχετε. Να μην παίρνετε τις ελευθερίες ως δεδομένες, αλλιώς θα τις χάσετε. Αν δεν τις προστατεύσουμε τότε έρχεται η σειρά και άλλων παιδιών μετά το δικό μου“.

Δείτε το σχετικό βίντεο και σχολιάστε μας… 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;